Δεν ήταν μόνο η νίκη του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα αλλά ήταν και η γενικότερη παρουσία της ομάδας. Οι πράσινοι πείθουν πλέον για τα καλά ότι επέστρεψαν στα μεγάλα σαλόνια για να πρωταγωνιστήσουν και όχι να έχουν ρόλο κομπάρσου. Το συγκρότημα του Λιάσου Λουκά παίζει και καλό ποδόσφαιρο ενώ παράλληλα ο Κύπριος τεχνικός εντυπωσιάζει με το κοουτσάρισμα του από τον πάγκο.
Πάει να γίνει μια εκπληκτική χρονιά για την ομάδα και όλοι  έχουν αρχίσει να σκέφτονται ευρωπαϊκά ταξίδια! Και ποιος μπορεί να τους αδικήσει βλέποντας τον Άρη να είναι στο -2 από την κορυφή και το κυριότερο στο +9 από την πέμπτη θέση, εννέα στροφές πριν από την λήξη της κανονικής περιόδου.
Η στελέχωση της ομάδας το καλοκαίρι έχει γίνει με εξαιρετική προεργασία ενώ βλέπουμε ανά αγωνιστική και διαφορετικό πρωταγωνιστή. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ξεχώρισε ο σκόρερ Παμπίκα αλλά και ο Μονέ Πακέ για παράδειγμα. Και αν εστιάσουμε στον Γάλλο εξτρέμ θα δούμε ότι έχει μια τεράστια καριέρα στον πιο ιστορικό σύλλογο της Γαλλίας, την Σεντ Ετιέν –από εκεί ήρθε στην Λεμεσό. Στην ομάδα υπάρχουν και άλλα ονόματα που στο ευρύ κοινό δεν λένε και κάτι αλλά έχουν ένα πολύ καλό βιογραφικό που απλά δεν το πρόσεξε κανείς όταν είχαν έρθει στην Κύπρο…

Αριστείδου Μιχαήλ