Συνολικά 1120 φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν το παρών τους στο χθεσινό ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Λαμβάνοντας υπόψη την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, που μόνο βολική δεν τη λες, ο αριθμός είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ μαζεύει αρκετό κόσμο μακριά από τη Λάρνακα. Στην Πάφο πήγαν κοντά στους οκτακόσιους, το ίδιο με τον Απόλλωνα, ενώ με τον Άρη και τη Δόξα είχαν πλησιάσει ξανά τους χίλιους.
Είναι γεγονός ότι η παρουσία τους στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να μαζέψει περισσότερο κόσμο στην «Αρένα» κι αυτό είναι το ζητούμενο, αλλά θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη το τι γίνεται συνολικά, συγκρίνοντας κάποια δεδομένα.
Η ουσία είναι πως ο κόσμος πιστεύει πάρα πολύ στην φετινή ομάδα. Η ίδια του έδωσε το δικαίωμα να ελπίζει για κάτι σπουδαίο φέτος κι όταν λέμε σπουδαίο, εννοούμε ασφαλώς την κατάκτηση του τίτλου.
Μπορεί στην ΑΕΚ να κρατάνε χαμηλούς τόνους και καλά κάνουν, ωστόσο ο κόσμος της δικαιούται να ελπίζει ότι εάν η ομάδα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, μπορεί να κάνει πραγματικότητα τον μεγάλο στόχο, μετά την υλοποίηση του ιδιόκτητου γηπέδου: το πρωτάθλημα.

Ανδρέας Βεντούρης