Σε ένα όμορφο, μοναδικό και ιδιαίτερο διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν τα παιδιά φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα δώσουν το παρών τους σήμερα στο ΓΣΠ για τον αγώνα με την ΑΕΚ!

Ο διαγωνισμός είναι του «Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου» και έχει την ονομασία «Μανδύας του Υπερήρωα της αγάπης». Θα διοργανωθεί έξω από τη Δυτική κερκίδα του σταδίου, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Πώς θα συμμετάσχουν τα παιδάκια στον διαγωνισμό
Στα παιδιά θα δοθεί χάρτινο ομοίωμα του Μανδύα του Ιδρύματος για συμμετοχή στον ειδικό διαγωνισμό που θα τρέξει ειδικά για τους φιλάθλους του αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, το «Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου» ζητά από τα παιδιά να διαμορφώσουν και να διακοσμήσουν ένα μανδύα, ώστε αυτός, ένα απλό κομμάτι χαρτί, να «γεμίσει» με συναισθήματα και να περιγράψει πώς τα παιδιά φαντάζονται τον Υπερήρωα της Αγάπης.

Ο διαγωνισμός θα βοηθήσει τα παιδιά να ερευνήσουν και να ανακαλύψουν πώς τα ίδια μπορούν να βοηθήσουν τον κόσμο μας μέσα από τη δική τους χαρά και το δικό τους χαμόγελο, δημιουργώντας ένα απλό μανδύα. Να βρουν και να αναδείξουν και τον δικό τους υπερήρωα, ο οποίος μπορεί να δώσει δύναμη σε άλλους για να αντιμετωπιστούν δύσκολες καταστάσεις ζωής.

Αναμνηστικά διπλώματα και οι βραβευθέντες
Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη δράση θα σταλούν αναμνηστικά διπλώματα και οι μανδύες που θα διακριθούν, θα βραβευτούν και θα προβληθούν μέσω εκδηλώσεων.