Η Αθλέτικ είχε τις ευκαιρίες, η Σεβίλλη την ουσία και τελικά οι Ανδαλουσιάνοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από τη νίκη 1-0 στο Μπιλμπάο για τη 17η αγωνιστική της La Liga, μειώνοντας στους πέντε την απόσταση από την πρωτοπόρο Ρεάλ.
Οι Βάσκοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά κυρίως στο 1ο ημίχρονο, όταν έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, είχαν δοκάρι με τον Ουνάι Βενσεδόρ και τελικά το πλήρωσαν από ένα όμορφο σουτ του Τόμας Ντιλέινι στο 38′. Το παιχνίδι ισορρόπησε στο 2ο ημίχρονο, αλλά και πάλι οι Βάσκοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ. Δεν το πέτυχαν και τελικά έμειναν για 8ο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος δίχως νίκη.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Μπαλενθιάγα, Λέκουε (66’ Θάραγα), Γεράι, Μαρτίνεθ, Μουνιαΐν, Ντάνι Γκαρσία (66’ Πετσαρομάν), Βενσεδόρ, Νίκο Ουίλιαμς (75’ Μπερενγκέρ), Ι.Ουίλιαμς, Ραούλ Γκαρσία (56’ Σάνσετ).
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Μοντιέλ, Ογκούστινσον (66’ Ρεκίκ), Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Φερνάντο, Ντιλέινι, Γκόμες, Όσκαρ (85’ Γκουντέλι), Τόρες (66’ Χορδάν), Μιρ (78’ Μουνίρ)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ