Ο Σάββας Παντελίδης ερχόμενος στην ΑΕΛ ήξερε ότι αναλάμβανε μια δύσκολη αποστολή. Μετά και το ντεμπούτο του με την ομάδα, ο ίδιος αρχίζει να διαπιστώνει ότι έχει αρκετά πράγματα να διορθώσει για να μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο για την ομάδα του.

Πρώτα και καλύτερα έχει να κάνει δουλειά στην ψυχολογία της ομάδας αφού δεν είναι στα καλύτερα της ενώ είναι ξεκάθαρο και η έλλειψη καθαρού μυαλού στο παιχνίδι της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται πιεσμένοι και αυτό επίσης είναι κάτι που πρέπει να δει ο Ελλαδίτης κόουτς, να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση στην ομάδα ότι μπορεί να επανέλθει. Από εκεί και πέρα τακτικά ο ίδιος θα προσπαθήσει να περάσει την φιλοσοφία του στην ΑΕΛ όσο πιο σύντομα γίνεται για να μπορέσει και ο ίδιος να βγάλει δουλειά.

Στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται επιτέλους να βάλουν ένα τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα. Επιστρέφει ο Πελέ στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την απόφαση για Μαίντεβατς για το πότε θα εκτίσει την τιμωρία του. Στους τραυματίες δεν υπάρχει ακόμη ένδειξη για το ποιοί επιστρέφουν, έχει και όμως ακόμη αρκετές μέρες μέχρι το παιχνίδι και αυτό λειτουργεί υπέρ των πιθανοτήτων να είναι οι περισσότεροι διαθέσιμοι.

Αριστείδου Μιχαήλ