Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως διανύει τους τελευταίους μήνες της θητείας του στο Ολντ Τράφορντ, αφού σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα αρνήθηκε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους κόκκινους διαβόλους.
Έπειτα από πέντε χρόνια στο Μάντσετσερ και έχοντας κατακτήσει ένα Europa League (2016/17) και δύο League Cup (2010, 2017), ο Γάλλος διεθνής μέσος είναι αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με τα σενάρια για την επιστροφή του στη Γιουβέντους να αυξάνονται.
Από τη μεριά του πάντως, ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκικ δεν θα προσπαθήσει να αλλάξει τη γνώμη του 28χρονου, αφού θέλει να αποχωρήσει. «Οι παίκτες πρέπει να θέλουν να παίξουν και να παραμείνουν σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν ένας παίκτης δεν θέλει να παίξει για μία ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ δεν νομίζω ότι έχει νόημα να τον πείσουμε να αλλάξει γνώμη», είχε τονίζει ο Γερμανός κόουτς.
Σύμφωνα μάλιστα, με την Daily Mail, ο Ράνγκνικ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πογκμπά την Τρίτη (7/12) και οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν από κοντά την Κυριακή (12/12).