Μπορεί η Τσέλσι να μην κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα της έδινε την πρωτιά στον όμιλο, με το 3-3 απέναντι στη Ζενίτ να την κρατάει στη δεύτερη θέση, όμως ο Τίμο Βέρνερ απέδειξε πως ακόμη μπορεί να σκοράρει και να συμμετέχει στη δημιουργία των φάσεων στους «μπλε».
Ο Γερμανός πέτυχε δύο τέρματα, με το πρώτο να γίνεται το γρηγορότερο στην ιστορία της Τσέλσι και το δεύτερο να αναδεικνύει την ποιότητά του ως επιθετικός, με την κοφτή τρίπλα και το συρτό τελείωμα.Παράλληλα, ήταν εκείνος που έδωσε έτοιμο γκολ στον Λουκάκου για να σκοράρει έπειτα από τρεις μήνες, τερματίζοντας την «αφλογιστία» του.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά του Βέρνερ που σκοράρει δις και μοιράζει ακόμη ένα γκολ, μετά τις 17 Οκτωβρίου του 2020, όταν το είχε καταφέρει απέναντι στη Σαουθάμπτον για την Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, οι ομοιότητες ανάμεσα στα δύο παιχνίδια είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές.
Η Τσέλσι ισοφαρίστηκε σε 3-3 με ένα εκπληκτικό σουτ του Οζντόεφ στο 90+4’ του αγώνα, με το Βέρνερ να έχει κάνει απίστευτα πράγματα σε όλο το παιχνίδι. Όπως χθες, έτσι και στο παιχνίδι απέναντι στους «αγίους» για την Πρέμιερ Λιγκ, οι «μπλε» είχαν ισοφαριστεί σε 3-3 στο 90+2’ με την κεφαλιά του Βέστεργκααρντ.
Η τελευταία φορά που ο Βέρνερ είχε καταφέρει να κερδίσει σε αγώνα που σκόραρε δύο φορές και μοίρασε και μία ασίστ ήταν με τη φανέλα της Λειψίας το Σεπτέμβρη του 2019 στη νίκη με 4-2 στην έδρα της Χέρτα Βερολίνου.