Για τα λάθη της ομάδας του σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, όταν κάποια σφυρίγματα της χάλασαν το μυαλό, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα. Κι όταν ρωτήθηκε για το δύσκολο πρόγραμμα με τα σερί εκτός έδρας ματς, ο Έλληνας προπονητής εξήγησε ότι ήταν μεν ένα δύσκολο διάστημα αυτό που ολοκληρώθηκε, όμως είναι πολύ νωρίς για να γίνεται συζήτηση για κούραση, σωματική και πνευματική.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Ηταν ένα τυπικό ματς EuroLeague. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, ήμασταν απογοητευμένοι από κάποια σφυρίγματα και βγήκαμε από το πλάνο μας σε άμυνα κι επίθεση. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για την νίκη του. Εμείς θα αναλύσουμε το ματς για να δούμε τι κάναμε λάθος, ειδικά στην άμυνα.
Η ατμόσφαιρα εδώ είναι θερμή, υποστηρίζει ο κόσμος την ομάδα του, όμως αν πιστεύεις ότι έχεις δυνατή ομάδα, πρέπει να μείνεις στο ματς ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου. Δεν πρέπει ποτέ να θεωρείς ότι έχεις εύκολο πρόγραμμα. Αν το κάνεις, θα το πληρώσεις. Εμείς νικήσαμε στο Μιλάνο και στο Καζάν, είχαμε εκτός έδρας αγώνα και στο πρωτάθλημά μας. Δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάντοτε, είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για να είμαστε κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά».