Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο νομικός, Κρις Τριανταφυλλίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον διακοπέντα αγώνα ΑΠΟΕΛΟμόνοια αλλά και στη νομική πλευρά του επαναπρογραμματισμού του ντέρμπι, που ορίστηκε για την 26η Δεκεμβρίου.
Αρχικά μίλησε για το ΓΣΟ και είπε: «Είναι καθαρά θέμα του ιδιοκτήτη του γηπέδου τι θα αποφασίσει να κάνει. Αν συμβεί κάτι κακό και δεν υπάρχει ασφάλεια στο γήπεδο, τότε αυτός θα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη».
Για τον διακοπέντα αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας και τη στάση της ΚΟΠ: «Παρατηρώ ότι έχει υπάρξει παρανομία. Η μόνη περίπτωση να μη διεξαχθεί το παιχνίδι την αμέσως επόμενη Τετάρτη είναι αν εκείνη τη μέρα υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας είτε πρωταθλήματος, είτε κυπέλλου ή Ευρωπαϊκός αγώνας, ή αγώνας της Εθνικής. Εκείνη τη μέρα λοιπόν, κανένα από αυτά δεν ίσχυε. Άρα έπρεπε το παιχνίδι να γινόταν εκείνη τη μέρα. Η προκήρυξη δε λέει για κάθοδο του Πάπα, άρα υπάρχει παρανομία. Είναι συγκεκριμένοι οι λόγοι που μπορεί να μη γίνει το παιχνίδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η ΚΟΠ ξεκαθάρισε πως η αστυνομία δεν επέτρεψε να γίνει το παιχνίδι. Πρέπει να αστυνομευθεί ένα τέτοιο παιχνίδι. Η ορθή διαδικασία ήταν να οριζόταν με βάση την προκήρυξη. Έπρεπε να οριστεί την αμέσως επόμενη και να έρθει η αστυνομία να πει πως δε θα αστυνομεύσω, και μετά να βρεθεί μια λύση. Αυτό όμως δεν έγινε».
Γιατί θεωρείται παρανομία και για την ημερομηνία που θα έπρεπε να οριστεί: «Υπάρχει παρανομία γιατί δεν ορίστηκε ο αγώνας την αμέσως επόμενη Τετάρτη, έπρεπε να το ορίσουν για να είναι συνεπείς με την προκήρυξη. Αν υπήρχε πρόβλημα με τον οποιονδήποτε (πχ Αστυνομία) να έλεγε το πρόβλημα και να έβρισκαν μετά μια λύση. Αυτή είναι η πρώτη παρανομία. Τώρα δεν έγινε το παιχνίδι και πρέπει να γίνει την πρώτη ελεύθερη Τετάρτη είναι 29 Δεκεμβρίου, γιατί 26 του μήνα είναι Κυριακή».