Πριν την προπόνηση της Πέμπτης, ο Σωφρόνης έκανε ανάλυση του επόμενου αντίπαλου (βλέπε Ολυμπιακός) και επισήμανε στους ποδοσφαιριστές, πόσο δύσκολο είναι το ματς αλλά και τι πρέπει να κάνουν για να καταφέρουν να πετύχουν το μοναδικό τους στόχο που είναι οι τρεις βαθμοί.
Βασικά, τους είπε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει ομάδα που πρέπει να την αντιμετωπίσουν σαν σύνολο και να αποφύγουν τα ατομικά λάθη για να φύγουν νικητές από το γήπεδο.
Ανάλογη θα είναι βέβαια η δική του τακτική για να καταφέρει να περιορίσει την δράση των «μαυροπρασίνων».
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Εκτός Ολυμπιακού, είναι οι Κβιλιτάια-Πολυκάρπου-Εφραίμ (λόγω ασθενείας) και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο με αυτές τις απουσίες θα πάει το ΑΠΟΕΛ να αγωνιστεί την Κυριακή με τους «μαυροπράσινους».
Πρέπει να σημειώσουμε, ότι λόγω των προηγούμενων κρουσμάτων καθημερινά στον Αρχάγγελο διεξάγονται εξετάσεις rapid και PCR, τα αποτελέσματα των οποίων αξιολογούνται.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, εννοείται ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα και ίσως μάλιστα 3-4 να είναι οι αλλαγές στην 11άδα σε σύγκριση με εκείνη στον προηγούμενο αγώνα.
Λούκας Σόουζα, Ντανίλο, Οκριασβίλι είναι οι τρεις σίγουρες νέες παρουσίες. Από εκεί και πέρα, διεκδικούν θέση ο Τσεπάκ ο Θεοδώρου και ο Ντε Βινσέντι ενώ θα ξεκαθαρίσει και η θέση του τερματοφύλακα.
Κατά πόσο δηλαδή θα διατηρηθεί ο Σκουφέτ ή θα επαναφέρει το Νεόφυτο Μιχαήλ στα δοκάρια ο Σωφρόνης.