Είναι γεγονός ότι της έπεσαν μαζεμένα τα προβλήματα της ΑΕΚ σε μία συγκεκριμένη θέση κι αναφερόμαστε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Άνχελ Γκαρσία θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για το υπόλοιπο του 2021 μετά το κάταγμα στο κρανίο που υπέστη στο τελευταίο παιχνίδι με την Δόξα, ενώ ο Νικόλας Εγγλέζου θα χρειαστεί έναν περίπου μήνα για να επιστρέψει, μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.
Η μοναδική λύση στα χέρια του Νταβίντ Καταλά, τόσο για το επικείμενο ντέρμπι με την Ομόνοια όσο γενικώς για το προσεχές διάστημα μέχρις ότου επιστρέψουν οι δύο προαναφερθέντες, είναι ο Τάντι.
Μολονότι δεξιοπόδαρος, ο Άγγλος ποδοσφαιριστές έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στην συγκεκριμένη θέση και μάλιστα με επιτυχία. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν στο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.
Ασφαλώς δεν διαθέτει τα επιθετικά χαρίσματα του Άνχελ κι εννοούμε τη σέντρα του ή τα ανεβάσματά του ωστόσο ο Τάντι μπορεί κάλλιστα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ανδρέας Βεντούρης