Τελευταίο παιχνίδι για την Ομόνοια φέτος στην Ευρώπη. Το οδοιπορικό που άρχισε στις 20 Ιουλίου, ολοκληρώνεται με την εντός έδρας αναμέτρηση στις 9 Δεκεμβρίου απέναντι στην Καϊράτ. Έντεκα αναμετρήσεις και πολλά ταξίδια σε Κροατία, Εσθονία, Βέλγιο, Καζακστάν, Ελβετία και Αζερμπαϊτζάν, με πολλές εμπειρίες. Ευρωπαϊκές εμπειρίες, που ανεβάζουν περισσότερο το εκτόπισμα του «τριφυλλιού».
Τι καλύτερο, από το να ολοκληρώσει αυτή την μεγάλη πορεία με νίκη και… επιπλέον μισό εκατομμύριο στα ταμεία; Αυτό θα προσπαθήσει να πράξει στο παιχνίδι της Πέμπτης, με τον Χένινγκ Μπεργκ να ετοιμάζει την ίδια ώρα αρκετές αλλαγές. Μας έδειξε όμως η Ομόνοια και στο Αζερμπαϊτζάν ότι μπορεί να νικήσει, ακόμα και με… ρεζέρβες.
Στο αγωνιστικό σκέλος, αυτοί που έμειναν εκτός είναι οι σταθερά τραυματίες, Φαμπιάνο, Κούσουλος και Γιούστε, όπως και ο τιμωρημένος Κίκο.
Υπάρχει ερωτηματικό για το ποιος θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας μιας και απουσιάζει ο Πορτογάλος, αφού το πιο πιθανόν είναι να μείνει στον πάγκο ο Λέζιακς για να πάρει και αυτός «ανάσες». Ενδεχομένως να δούμε τον Ψάλτη να μεταφέρεται στα αριστερά και να παίξει στα δεξιά ο Σέχου. Παναγιώτους, Ασημένος, Μποτεάκ, Μπασιρού και Χάμπος, είναι από τους παίκτες που αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού, με τις υπόλοιπες θέσεις να διεκδικούν οι Ουζόχο, Λανγκ, Ντούρις και Κακουλλής.

Κύπρος Εγγλέζος