Στην προσπάθεια του να ενισχύσει την άποψη, ότι δεν πρέπει να αγωνιστούν στις 26 Δεκεμβρίου ΑΠΟΕΛΟμόνοια, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, είπε ότι οι παίκτες των δύο ομάδων, έχουν την καλή διάθεση να αγωνιστούν αντί στις 26 στις 29 Δεκεμβρίου και μάλιστα, είπε ότι αυτό θα βοηθήσει στην ξεκούραση αλλά και στην υγεία τους.
Βλέποντας όμως το πρόγραμμα των δύο ομάδων, δημιουργείται η εξής απορία και το εξής εύλογο ερώτημα.
Παίρνουμε μάλιστα σαν παράδειγμα, τους παίκτες της Ομόνοιας, αφού η Ομόνοια είναι που αντιδρά για τις 26 Δεκεμβρίου.
Το πρόγραμμα των «πρασίνων» λέει ότι στις 22 Δεκεμβρίου θα αγωνιστούν με την ΑΕΛ στον εξ αναβολής αγώνα.
Λογικά, μετά τον αγώνα αυτό, θα φύγουν για διακοπές οι παίκτες της Ομόνοιας, αλλά με το σκεπτικό του Σπύρου Νεοφυτίδη, ότι μπορούν να αγωνιστούν στις 29 Δεκεμβρίου με το ΑΠΟΕΛ, πόσες μέρες θα ξεκουραστούν;
Όχι παραπάνω από 5 μέρες, αφού λογικά θα πρέπει να επιστρέψουν τουλάχιστον στις 27 Δεκεμβρίου για να κάνουν έστω μία βασική προπόνηση, για να παίξουν στις 29 με το ΑΠΟΕΛ.
Αν όμως, αγωνιστούν στις 26 Δεκεμβρίου με το ΑΠΟΕΛ, μπορούν να φύγουν την επόμενη μέρα και να γυρίσουν πίσω στις 3 Ιανουαρίου, αφού η επόμενη τους αγωνιστική υποχρέωση θα είναι στις 5 Ιανουαρίου με την Πάφος FC.
Άρα, ο χρόνος ξεκούρασης, όπως τον επικαλέστηκε ο Νεοφυτίδης, θα είναι μεγαλύτερος, παρά να παίξουν 29 Δεκεμβρίου, ημερομηνία την οποία ο ίδιος δημοσιοποίησε ότι συμφωνούν να αγωνιστούν, οι παίκτες και των δύο ομάδων.
Κάτι δεν πάει καλά λοιπόν με βάση τις πιθανές ημερομηνίες που δημοσιοποίησε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ.