Ο μέσος της Ανόρθωσης, Ντένις Πόποβιτς, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «ΑΝΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ» της Cablenet.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ: «Δεν είμαστε χαρούμενοι για την εντός έδρας ήττα. Έχουμε ποιότητα, αλλά δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».
Που εντοπίζεις το πρόβλημα; «Ψάχνουμε τη λύση στο πρόβλημα. Η διαφορά που έχουμε σε σχέση με τους αγώνες της Ευρώπης είναι μεγάλη. Με την ποιότητα που υπάρχει, αξίζει στην ομάδα να είναι στα ψηλά της βαθμολογίας».
Για την τρομερή διαφορά σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Είναι ίσως θέμα νοοτροπίας. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να το δείξουμε στο πρωτάθλημα, ότι αλλάζουν τα πράγματα».
Για το ότι δεν είναι απόρθητο φρούριο το «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Πάντα στην έδρα μας πρέπει να νικάμε. Χάσαμε πολλούς βαθμούς μέχρι στιγμής. Πρέπει οπωσδήποτε, η ομάδα να ανακάμψει, να πάρει βαθμούς για να μπει στην 6άδα. Ο στόχος μας από την αρχή ήταν το πρωτάθλημα, άρα θα πρέπει να ανακάμψουμε για να μπούμε τουλάχιστον στις τρεις πρώτες θέσεις».
Αν μπορεί να υλοποιηθεί ο στόχος της 3άδας: «Ακόμα το πιστεύω. Πιστεύω στην ομάδα και όλα ανατρέπονται. Αν μπεις στην 6άδα θα έχεις δέκα ντέρμπι και θα μπορείς να καλύψει τη διαφορά».
Για τα εύκολα που δέχεται η Ανόρθωση: «Έχουμε πολύ καλούς αμυντικούς, αλλά δεν είσαι συγκεντρωμένος θα δεχθείς το γκολ».
Πριν έρθεις στην Ανόρθωση, τι γνώριζες; «Ξέρω την ιστορία της Ανόρθωσης. Προερχόμαστε από την Αμμόχωστο και είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Έπαιξαν πολύ σπουδαίοι παίκτες στην ομάδα. Έχουμε απίστευτους οπαδούς. Στο δρόμο το καταλαβαίνεις αυτό».
Ποιες ομάδες είναι οι μεγάλες αντίπαλοι της Ανόρθωσης; «Για μένα πάντα η Ανόρθωση θα είναι η καλύτερη. Η ΑΕΚ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει που… χτίζουν το παιχνίδι από πίσω. Και ο Απόλλων είναι καλή ομάδα. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν ξεχωρίσει».
Ποιο ποδοσφαιριστή ξεχώρισες; «Υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές με εμπειρία. Ο Τρισκόφσκι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, μου αρέσει το στυλ του».
Για τον αγώνα με την Παρτιζάν: «Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας στον όμιλο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι πολύ θετικό για μας που στην τελευταία αγωνιστική, έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όμως θα έχουμε και τους δικούς μας οπαδούς στο πλευρό μας. Αν αποδώσουμε όπως στον αγώνα με τη Γάνδη, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση».
Για τον κόσμο: «Σου δίνουν δύναμη και ενέργεια. Ειδικά για το παιχνίδι της Πέμπτης, ξέρουμε ότι θα παλέψουν μαζί μας».
Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Είναι ο βασικός λόγος που ήρθα στην ομάδα. Με ήθελε σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Είναι ένας καλός προπονητής. Τώρα δεν έχουμε καλά αποτελέσματα. Έχει γράψει ιστορία με την ομάδα. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους».

Το κείμενο ανανεώνεται…