Για την αλλαγή προπονητή και την επόμενη μέρα στη Δόξα μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο πρόεδρός της, Κώστας Χριστοδούλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήδη βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής στην Κύπρο που πιθανόν να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας τον Ιανουάριο.

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν θέλω να μοιραστώ τους λόγους για τους οποίους έγινε η αλλαγή. Μυρίζομαι το τι πρέπει να κάνω. Οι επιλογές μου μέχρι τώρα με δικαιώνουν. Το βεληνεκές της Δόξας δεν είναι για την πρώτη κατηγορία. Έχουμε κάνει θαύματα εδώ. Απαγορεύεται να κοιμάσαι με τα δύο μάτια κλειστά, αλλά με το ένα. Ο Κώστας Καραβίδας ξέρει τι κάνει. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την συγκομιδή βαθμών, αλλά είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας μου».

Για τον Ηλία Χαραλάμπους: «Έχει προπονήσει την ομάδα χθες και σήμερα. Τον καλωσορίζουμε. Στηριζόμαστε στην ανθρωπιά και τη φιλία. Έχουμε κοντά μας τον Λούκα Χατζηλούκα, παραμένει η φιλία μας με τον Κώστα Σακκά».

Για την ενίσχυση: «Ήδη βρίσκεται στην Κύπρο ένας ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Θα κάνουμε τα πάντα για να δυναμώσουμε την ομάδα. Είναι επιθετικός. Θα πάρουμε και αμυντικό-έκπληξη, είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Θα κάνουμε δύο μεταγραφές, ίσως και τρεις».

Για τη νίκη της ΠΑΕΕΚ επί της Ανόρθωσης: «Δεν με ενδιαφέρει παντελώς τι κάνει η ΠΑΕΕΚ, αλλά η δική μας ομάδα. Να είμαστε καλά και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ξέρουμε τους δρόμους και τα μονοπάτια, είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Αν θες να πετύχεις, πρέπει να χτυπάς όλα τα παιχνίδια. Να πάμε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι. Γιατί όχι και να νικήσουμε».