Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Η ΑΕΚ στην κηδεία του Γέλοβατς: «Ο δικός μας Άγγελος ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων»
Ελλάδα Μπάσκετ

Η ΑΕΚ στην κηδεία του Γέλοβατς: «Ο δικός μας Άγγελος ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Οικογένεια, φίλοι και άνθρωποι του μπάσκετ είπαν σήμερα το «ύστατο χαίρε» στον Σέρβο γίγαντα στο κοιμητήριο του Νόβι Σαντ, με τους ανθρώπους της AΕΚ να δίνουν το «παρών».
Ο αρχηγός Δημήτρης Μαυροειδής μαζί με τον Διευθυντή Επικοινωνίας Γιώργο Νικολάου και τον τιμ μάνατζερ Νίκο Κότσιαρη εκπροσώπησαν την Ένωση, στο τελευταίο αντίο του Στέφαν Γέλοβατς.
Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στο Facebook: Πάγωσε ο χρόνος. Θρήνος. Οδύνη. Δεν υπάρχουν λόγια… Ο δικός μας Άγγελος, ο STEVAN, “ταξίδεψε” σήμερα στη γειτονιά των αγγέλων. Οι Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Κότσιαρης (Τ. Manager), Γιώργος Νικολάου (Διευθυντής Επικοινωνίας) από πλευράς ΑΕΚ έδωσαν “το παρών” στο κατευόδιο του αθλητή μας στο Κοιμητήριο του Νόβι Σαντ. Στο μεταξύ, σε άκρως συγκινησιακό κλίμα ο εκ των κορυφαίων προπονητών φυσικής κατάστασης της Σερβίας και στενός φίλος της οικογένειας Αλεξάνταρ Γιοβάντσεβιτς έκλεισε τον επικήδειο μιλώντας στα ελληνικά με το εξής μήνυμα: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ