Σημαντική νίκη με ανατροπή πέτυχε το ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα futsal και έκανε το 2-0 στις νίκες επί της ομάδας της Λάρνακας, πράγμα πολύ σημαντικό σε περίπτωση που συναντηθούν οι δύο ομάδες στα πλέι οφ.
Το ΑΠΟΕΛ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, με το γκολ του Παναγιώτη Σκαρπάρη μπήκε ξανά στο παιχνίδι και το γύρισε.
Ο σκόρερ εκείνου του σημαντικού γκολ για τους «γαλαζοκίτρινους» μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy για το μεγάλο διπλό στη Λάρνακα.
«Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα τα έδινε όλα για τη νίκη, ακόμα και για ισοπαλία που είναι σημαντική με το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Μπήκαμε χαλαρά στο πρώτο ημίχρονο χωρίς σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Μετά από τον θρίαμβο με την ΑΕΛ ήταν φυσιολογικό θεωρώ. Στο ημίχρονο είδαμε τα λάθη μας με τον προπονητή στα αποδυτήρια και κάναμε μια μεγάλη ανατροπή στο β’ ημίχρονο. Πρόκειται για μια ανατροπή που δείχνει σε όλους ότι φέτος είναι δύσκολο να μας σταματήσουν. Το +9 δεν σημαίνει κάτι, εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά για να πάρουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο» μας είπε ο Σκαρπάρης.

Χρίστος Χρίστου