ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗ: «Η καρδιά και η ψυχή μου θα είναι πάντα ΑΕΛ»
ΑΕΛ

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗ: «Η καρδιά και η ψυχή μου θα είναι πάντα ΑΕΛ»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Αποχωρεί από την ΑΕΛ και ο στενός συνεργάτης του Ντούσαν Κέρκεζ Χρίστος Παντελή.
Η ανάρτηση του:
Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που δύσκολα μπορείς να αποτυπώσεις τα συναισθήματα σε ένα κείμενο. Είναι τόσο έντονα που δεν μπορούν να διαπεράσουν τις λέξεις. Ένα τεράστιο επαγγελματικό κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει σήμερα και σίγουρα δεν είναι από τις πιο ευχάριστες στιγμές. Δεν αποχαιρετώ απλά μια ομάδα, αποχαιρετώ μια ολόκληρη επαγγελματική ζωή. Οι εμπειρίες άπειρες, οι στιγμές ανεπανάληπτες, τα βιώματα συγκλονιστικά. Όλα θα μείνουν χαραγμένα στο μυαλό και στην καρδιά μου για μια ζωή.
Το να κατακτάς την κορυφή, δεν έχουν την ευκαιρία να το ζήσουν πολλοί στη ζωή τους, εμείς το ζήσαμε και μάλιστα στην πιο ακραία του μορφή, κατακτώντας το κύπελλο και με τους χιλιάδες φίλαθλους της ομάδας μας να μας αποθεώνουν. Δεν θα κρατήσω όμως μόνο τα μεγάλα, αλλά και το κάθε τι μικρό που με έκανε καλύτερο άνθρωπο, θα κρατήσω και τις άσχημες, τις δύσκολες στιγμές, αυτές που σε κάνουν πιο δυνατό. Δύσκολος και ο αποχαιρετισμός με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μέσα σε αυτά τα περισσότερα από 10 χρόνια. Σίγουρα αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες δεν θα χαθούμε.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου πρώτα από όλους τον κ. Ανδρέα Σοφοκλέους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τόσα χρόνια και το Δ.Σ. της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο για τη στήριξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό της ομάδας, τόσο στα γραφεία, όσο και στο προπονητικό κέντρο για την άψογη συνεργασία. Παρέμειναν δίπλα μας μέχρι το τέλος. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και συναδέλφους εκτός ομάδας για την συνεργασία μας και την ανταλλαγή εμπειριών. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ και ιδιαίτερα στους οργανωμένους φιλάθλους που εξέφραζαν με κάθε τρόπο την στήριξη τους. Η καρδιά και η ψυχή μου θα είναι πάντα ΑΕΛ.

Related posts