«Βόμβα» από την επίσημη έκδοση του GOAL στην Σαουδική Αραβία, η οποία αποκαλύπτει ότι η Αλ Νασρ συναντήθηκε με τον Μαρτίνς στην Αθήνα και μέσα στα επόμενα 24ωρα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία και ανακοινώσεις.
Σαν… βόμβα έρχεται να σκάσει το δημοσίευμα της επίσημης έκδοσης του GOAL στην Σαουδική Αραβία για τον Πέδρο Μαρτίνς. Η πασίγνωστη ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι η Αλ Νασρ συναντήθηκε με τον Μαρτίνς σήμερα (5/12) το πρωί στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασία τους.
Μάλιστα, όπως τονίζεται από την ιστοσελίδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις μεταξύ των δύο πλευρών μέσα στα επόμενα 24ωρα. Οι φήμες για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών είναι έντονες τις τελευταίες μέρες, καθώς υπήρξαν κι άλλα αραβικά δημοσιεύματα που τους συνέδεσαν.
«Η διοίκηση της Αλ Νασρ προχωρά τις διαπραγματεύσεις της με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον Πορτογάλο προπονητή σήμερα (σ.σ. Κυριακή 5/12) στην Αθήνα. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Ολυμπιακού», αναφέρει το δημοσίευμα.
Θυμίζουμε ότι η Αλ Νασρ ψάχνει προπονητή τον τελευταίο καιρό, μετά την αποχώρηση Πέδρο Εμάνουελ.