Τα «σπιρούνια» κέρδισαν με 3-0 τη Νόριτς, έφτασαν τις τρεις σερί νίκες και βλέπουν τετράδα.
Από το καλό στο καλύτερο οδεύει η Τότεναμ με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της. Οι Λονδρέζοι κέρδισαν με 3-0 τη Νόριτς, μετρούν πλέον τρεις σερί νίκες και βρίσκονται κοντά στην τετράδα.
Στο  3ο λεπτό ο Γιορίς έσωσε μετά από σουτ του Πούκι ενώ στο 10’ ο Λούκας Μόουρα με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 1-0. Στο 40ο λεπτό το νέο μακρινό σουτ του Μόουρα, έφυγε λίγο έξω ενώ στο 45+1’ και το μονοκόμματο σουτ του Ουίλιαμς είχε την ίδια τύχη.
Στο 60ο λεπτό ο Ουίλιαμς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Πούκι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά είδε την μπάλα να περνά μόλις έξω και στο 66’ ο Κρουλ έσωσε μετά από σουτ του Κέιν. Ωστόσο στο 67ο λεπτό μετά από κόρνερ και προβολή του Σον, η μπάλα κόντραρε στον Γκίμπσον, στρώθηκε στον Σάντσες κι εκείνος από κοντά και στο 78’ ο Ντέιβις έδωσε στον Σον που με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις, Τανγκανγκά (62’ Ντόχερτι), Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Ρεγκιλόν (22’ Σεσενιόν), Λούκας Μόουρα (80’ Μπερχβάιν), Σον, Κέιν
ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Άαρονς, Γκίμπσον, Χάνλεϊ, Ουίλιαμς, Γκίλμουρ (82’ Σόρενσεν), Λι Μελού (72’ Ντάουελ), ΜακΛίν, Ιντά (69’ Σάρτζεντ), Ομομπαμιντέλε, Πούκι