Πλήρης απογοήτευση στην Ανόρθωση μετά την ήττα από την ΠΑΕΕΚ. Aυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια που τόνισε για ακόμη μία φορά ότι τα αμυντικά και πολλά λάθη, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

«Είναι δύσκολο να πεις οτιδήποτε. Το πρόβλημα που έχουμε από την αρχή της σεζόν, συνεχίζεται. Δεν μας αρκούν δύο γκολ για να κερδίσουμε. Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι διότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε εκεί που ισοφαρίσαμε και είχαμε το μομέντουμ. Εκεί δεχθήκαμε και τρίτο. Αυτό έχει αρχίσει από την έναρξη της σεζόν και συνεχίζεται. Τα ατομικά λάθη και εύκολα γκολ. Εμείς πρέπει να ματώσουμε να σκοράρουμε και δεχόμαστε εύκολα γκολ. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Μας περιμένει ένα παιχνίδι ευρωπαϊκό που διατηρούμε τις ελπίδες μας για να περάσουμε. Βλέπω ότι στο Ευρωπαϊκό έχουμε πιο οργανωμένη ομάδα, ούτως ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εκεί. Θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Αν δεν δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό δεν μπορείς να κερδίσεις. Απογοητεύσαμε τον κόσμο. Δεν μπορούμε να διαγράψουμε αυτά που έχουμε κάνει. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι για το καλό της ομάδας», είπε αρχικά.

Για την αμυντική γραμμή της Ανόρθωσης: «Δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Παίξαμε και με τρεις και με τέσσερις πίσω αλλά αυτό δεν μπορέσαμε να το διορθώσουμε».

Για το αν υπάρχει διαφορετική προσέγγιση από τα ματς σε Ευρώπη και Κύπρο: «Δεν θέλω να πω ότι είναι αδιάφοροι οι παίκτες σήμερα. Πίστεψαν ότι θα ήταν εύκολο παιχνίδι. Παρόλο ότι βάλαμε γρήγορα γκολ δεχθήκαμε και το τρίτο. Δεν μπορούσαμε να σπρώξουμε τη μπάλα στα δίχτυα».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θέλω να πω τώρα αν θα είναι τέσσερις, ένα ή δύο οι μεταγραφές».