H Δόξα υποδέχεται την ΑΕΚ στο Μακάρειο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Σε εξέλιξη από τις 17:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cytavision Sports 1.

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Έναρξη του αγώνα:
2′ Από σέντρα του Σάσι η μπάλα κτυπά στον Μιλίσεβιτς και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Μετά από έλεγχο της φάσης στο VAR ο κ. Σολωμού διόρθωσε το λάθος του και έδωσε την μπάλα στην ΑΕΚ για να συνεχιστεί το παιγνίδι. Κι εδώ όμως υποπίπτει σε νέο λάθος αφού από την στιγμή που δεν υπήρχε παράβαση, έπρεπε να δοθεί κόρνερ υπέρ των γηπεδούχων.
8′ ΓΚΟΛ 1-0: Ο Σαντίκ σκόραρε μετά από μπαλιά του Ασαμόα, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από την βοηθό Ξένια Ηροδότου, όμως μετά από παρέμβαση του VAR επικυρώθηκε. Μετά από τρία λεπτά και έπειτα από τον σχετικό έλεγχο φάνηκε ότι ο Σαντίκ, καλυπτόταν από τον Γκονζάλες και το τέρμα μέτρησε για την ομάδα της Κατωκοπιάς.
19′
Μακρινό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Ροσάλες, με τον Σισκόφσκι να διώχνει δύσκολα.
ΣΧΟΛΙΟ: Μπήκε πολύ καλύτερα στο παιγνίδι η Δόξα και δίκαια προηγείται στο σκορ. Η ΑΕΚ προσπαθεί μετά τα πρώτα λεπτά να ισορροπήσει και να βγάλει αντίδραση. Τα πρώτα λεπτά έχουν στιγματιστεί από τα σοβαρά λάθη της διαιτησίας. 
22′ Σουτ του Γκιούρτσο, αλλά διώχνει και πάλι ο Σισκόφσκι.
29′ Νέο μακρινό σουτ από τον Γκιούρτσο αλλά η μπάλα πάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
36′ ΓΚΟΛ 1-1: Ο Γκαρσία έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Νταρμπισάιαρ πετάχτηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά σημειώνει την ισοφάριση. Είναι το τρίτο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Άγγλο φορ.
39′
Ο Τρισκόφσκι από πλάγια θέση και πολύ κοντά στην εστία έκανε το σουτ, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Σισκόφσκι.
ΣΧΟΛΙΟ: Μετά το πρώτο 20λεπτο η ΑΕΚ είναι σαφώς ανώτερη στο παιγνίδι και με σωστή κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε να απειλήσει την εστία της Δόξας, ενώ έφθασε και στην ισοφάριση. Η ομάδα της Κατωκοπιάς δεν έχει επιθετική προσπάθεια μετά το γκολ που σημείωσε και είχε ανοίξει το σκορ. 
43′ ΓΚΟΛ 1-2: Πολύ ωραίο γκολ από την ΑΕΚ με τον Ματ Νταρμπισάιαρ και ανατρέπει τα εις βάρος της δεδομένα. Ο Ακοράν βρήκε πολύ ωραία τον Άγγλο στην περιοχή ο οποίος γύρισε με ωραίο τρόπο και κατάφερε να σκοράρει! Γίνεται ο πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση, φθάνοντας στο 4ο του γκολ στο πρωτάθλημα.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1-2 Η ΑΕΚ
Έναρξη του β’ ημιχρόνου
46′
διπλή φά΄ση για την ΑΕΚ ο Γκιούρτσο έφυγε από αριστερά, αλλά αποκρούει πάνω στην γραμμή αμυντικός της Δόξας, ο Ακοράν στην επαναφορά έκανε το πλασέ, αλλά πήρε την μπάλα ο Σισκόφσκι.
52′ ΓΚΟΛ 1-3: Μετά από μελέ στην περιοχή της Δόξας, ο Τρισκόφσκι έκανε το γύρισμα με τον Ντάρμπισαϊαρ να προσπαθεί να κάνει την προβολή από κοντινή απόσταση και να πετυχαίνει χατ-τρικ.
57′ ΓΚΟΛ 1-4: Ο Γκιούρτσο από πλάγια έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Σισκόφσκι, η μπάλα πήγε στον Ντάρμπισάιαρ, το πρώτο σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δόξας, αλλ΄ά στην επαναφορά ο Άγγλος κατάφερε να σκοράρει το 4ο του γκολ στην αναμέτρηση, φθάνοντας τα έξι στο πρωτάθλημα!!
ΣΧΟΛΙΟ: Κυρίαρχη η ΑΕΚ, έχοντας πλήρη υπεροχή στο β’ μέρος, με αποτέλεσμα να επιτύχει άλλα δυο τέρματα, με τον αγώνα να είναι παράσταση για ένα! Ο Ντάρμπισάιαρ, πέτυχε κάτι εντυπωσιακό σημειώνοντας και τα 4 γκολ της ομάδας του! Στο 63′ όταν έγινε αλλαγή αποθεώθηκε!
83′ Ο Φαράζ έβγαλε την μπαλιά από δεξιά αλλά δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα ο Τρισκόφσκι.
84′ Σουτ από τον Ρομό αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά έξω.
Τρία λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΙ 11ΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Κ. Σακκάς): Σισκόφσκι, Ασαμόα (85′ Φασουλιώτης), Τιτζιανί (78′ Κοβάσεβιτς), Σαντίκ, Λαφράνς, Μπαλντέ (57′ Ολιβέιρα) , Τραϊτσέφσκι, Στυλιάνου, Καραμανώλης, Μέσκα (85′ Εμπραλίτζε), Σάσι (57′ Μπένι). 
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Μπένι, Ολιβέιρα Κ., Οικονομίδης, Κοβάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Χριστοφή, Φασουλιώτης, Βασιλείου, Καλλής, Εμπραλίτζε.

ΑΕΚ (Ντ. Καταλά): Τούμπας, Γκονζάλες Μ., Γκουστάβο (75′ Ρομό), Ακοράν (63′ Φαράζ), Τρισκόφσκι, Γκαρσία (80′ Τάντι), Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Άμπραχαμ, Νταρμπισάιαρ (63′ Εσπινόσα), Γκιούρτσο (75′ Τιάγκο). 
Στον πάγκο: Λεάλ, Μαρτίνεθ, Τάντι, Ρομό, Φαράζ, Αναστασίου, Εσπινόσα, Χριστοφόρου, Μακρής, Μάμας, Τιάγκο. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 53′ Γκαρσία,
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΤΟ ΟΡΙΟ: Σαντίκ, Λαφράνς, Μπαλντέ, Στυλιανού, Καραμανώλης, Μέσκα / Μάμας (5), Μιλίτσεβιτς, Τάντι
ΘΕΑΤΕΣ: 800 περίπου
ΣΚΟΡΕΡ: 9′ Σαντίκ, 35′, 43′, 52′,57′ Ντάρμπισαϊαρ 
Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
Α’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός: Ηροδότου Ξένια
4ος: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας