Πρόκειται σαφώς για μία κούρσα πρωταθλητισμού στην Premier League, όπου άπαντες έχουν αντιληφθεί πως αφορά… τρεις και ουδείς άλλος μπορεί να τις συναγωνιστεί. Ο λόγος βεβαίως για την Τσέλσι, η οποία προπορεύεται με 33 βαθμούς, με τη Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθεί με έναν λιγότερο και την Λίβερπουλ να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, διαθέτοντας 31 βαθμούς και την καλύτερη επίθεση της Premier League.
Θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο η «κούρσα» και στην 15η αγωνιστική της Premier League; Η προϊστορία και η παράδοση λένε με βεβαιότητα «ναι»! Και αυτό διότι, η Τσέλσι αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Γουέστ Χαμ, η Λίβερπουλ την ασταθή Γουλβς και η Μάντσεστερ Σίτι την Γουότφορντ του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία έχει αποδείξει πως είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο.
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης όμως είναι πως και στις τρεις περιπτώσεις, οι ομάδες του Big 6 έχουν αποδείξει πως μπορούν περίτρανα να επιστρέψουν στις έδρες τους με τους τρεις βαθμούς. Αυτό έγινε τουλάχιστον την τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, στο «Μολινό» και στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ».
Η Τσέλσι είχε επικρατήσει με 1-0 της Γουέστ Χαμ, η Λίβερπουλ με 1-0 της Γουλβς και οι «πολίτες» είχαν περάσει με το ευρύ 4-0 από την έδρα της νεοφώτιστης Γουότφορντ, στην 37η αγωνιστική της προπέρσινης Premier League!
Καμία λοιπόν δεν είχε δει την εστία της να παραβιάζεται! Θα συμβεί κάτι ανάλογο και σήμερα, φτάνοντας στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος;