Για τον ορισμό του ντέρμπι με την Ομόνοια στις 26 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με την Πάφος FC, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τον ορισμό του ντέρμπι: «Δεν ήταν δική μας επιλογή η 26η Δεκεμβρίου. Δεν το αποφασίσαμε εμείς, είμαστε διαθέσιμοι για συζήτηση για οποιαδήποτε ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι. Πέρυσι δεν έκανε κανένας ποδοσφαιριστής μας διακοπές. Παίξαμε 27 του Δεκέμβρη. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Μια ομάδα που παίζει συνεχώς στην Ευρώπη είναι βοηθητικό να αναβάλλονται παιχνίδια, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην Ευρώπη. Προέκυψε τώρα άλλη μία αναβολή, μπορεί να προκύψουν τέτοια ζητήματα είτε λόγω καιρικών συνθηκών είτε για λόγους υγείας. Αντιλαμβάνεσαι ότι αν οριζόταν για Ιανουάριο και Φεβρουάριο θα μιλούσαμε για άλλα δεδομένα».

Για το πότε θα ξεκουραστούν οι παίκτες: «Πλέον οι διακοπές των ποδοσφαιριστών κατά το διάστημα 18-25 Δεκεμβρίου, δεν μπορεί να υπάρξουν. Μπορούμε να επωφεληθούμε στο διάστημα από τις 26 Δεκεμβρίου ως τις 5 Ιανουαρίου για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές».

Για τον αγώνα με την Πάφος FC: «Η αλήθεια είναι ότι μονοπώλησε το ενδιαφέρον το πότε θα γίνει το ντέρμπι και οι περισσότεροι ξεχνάνε ότι τρέχουν οι αγωνιστικές. Θα πάμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που μας έχει πληγώσει. Είναι μια ομάδα που αντιμετωπίζουμε για να καθοριστεί μια βαθμολογία όπως τη θέλουμε εμείς. Αν δεν είσαι προσηλωμένος, θα σε τιμωρήσει. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί για να πετύχουμε το στόχο μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η αναβολή του προηγούμενου αγώνα μας άφησε πίσω από αγωνιστικό ρυθμό, είναι ένα ζητούμενο που πρέπει να ανταπεξέλθουμε μέσα από τις προπονήσεις. Για μας είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι».

Για το αγωνιστικό: «Αρκετά παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν το τελευταίο διάστημα είναι στη διάθεση του προπονητή. Υπήρχε η εκκρεμότητα του Ντε Βινσέντι, δεν ήταν κάτι το πολύ ανησυχητικό, θέλω να ευχηθώ να μην έχει το οτιδήποτε απρόοπτο διότι είναι κρίμα αυτό που του συνέβη. Πέραν από τους τιμωρημένους Σόουζα και Οκριασβίλι, αν αφαιρέσουμε τους Σάντος και Μιντίκκη, είναι θέμα του Σοφρώνη Αυγουστή ποιους θα πάρει στην αποστολή».

Για τον κόσμο: «Δεν έχουμε καμία ένδειξη. Τα 4500 μεμονωμένα εισιτήρια με την Ομόνοια, έχουν αντικατασταθεί για τον αγώνα με την Πάφος FC. Είναι όμως και το θέμα πλέον των εμβολιασμένων. Είναι απίστευτο το πόσα παιδιά ήρθαν στον αγώνα με την Ομόνοια. Θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο με την Πάφος FC».