Σε μία αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το 90+7′, όπου ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια τριπλή ευκαιρία, ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη με 1-0. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Λιάσου Λουκά ο Πακέ στο 40′ που ανέβασε την ομάδα της Λεμεσού στους 23 βαθμούς αφήνοντας στους 15 τον Ολυμπιακό.
Μείωσε την απόσταση στους δύο από την κορυφή και έδειξε ξανά ότι είναι ομάδα που… δεν κατεβαίνει από τις πρώτες θέσεις και ότι διαθέτει όλα τα φόντα για να εξασφαλίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη, οι «μαυροπράσινοι» που είχαν καλή παρουσία , έφυγαν χωρίς βαθμό από το Τσίρειο, δεχόμενοι δεύτερη σερί ήττα.

ΑΡΗΣ (Λ. Λουκά): Bανά, Μανού Γκαρσία (90+3′ Ραντούτ), Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Καζού, Γιαγκό, Πακέ (71′ Λόπες), Σίλντενφελντ, Πατσέκο (56′ Φράγκος), Παμπίκα (71′ Κβάσιουκ), Σιμιόν (56′ Σπόλιαριτς)
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου,Μπράουν, Σικόρσκι, Μουσούντα, Ματθαίου, Ιωσηφίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ. Πετράκης): Μολ, Μποβέδα, Κα (82′ Γκουστάβο), Γουίλσον (76′ Μάντζης), Σαρφό, Πεχλιβάνης (58′ Σάλι), Κονφέ, Ντιανέ (46′ Μανρίκε), Νάνι (82′ Ευτυχίδης), Κυριάκου, Μουκτάρης
Στον πάγκο: Κόβατς, Τσούπιτς, Φώτη, Ανδρονίκου, Χριστοδούλου, Πηλαβάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντελμίρο, Κβάσιουκ / Ντιανέ (3η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΤΟ ΟΡΙΟ:
Νούνο Λόπες, Σικόρσκι, Στεπίνσκι, Φράγκος / Γκουστάβο, Κονφέ, Ντιανέ, Κυριάκου, Χαραλάμπους
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 358
ΣΚΟΡΕΡ: 40′ Πακέ
Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος
4ος: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πρόβλημα με Χαραλάμπους στο ζέσταμα και αλλαγή στην 11άδα!

Έναρξη του αγώνα.
4′
Κίτρινη κάρτα στον Ντιανέ. Είναι η 3η για τον στόπερ του Ολυμπιακού.
11′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Πλασέ του Γουίλσον στην κίνηση, πάνω από την εστία του Βανά η μπάλα.
28′ Διαμαρτυρήθηκαν για κόκκινη κάρτα στον Ντιανέ οι γηπεδούχοι. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού παίζει επικίνδυνα και κάνει φάουλ στον Παμπίκα. Ο Βασίλης Δημητρίου, έδωσε την παράβαση και έκρινε ότι δεν ήταν φάουλ για δεύτερη κίτρινη κάρτα.
31′ Τεράστια φάση για τον Ολυμπιακό. Γύρισμα του Πεχλιβάνη από τα αριστερά, ο Γουίλσον δεν μπορεί να νικήσει τον Βανά από κοντινή απόσταση.
36′
Ο Γκαρσία πάτησε τη μπάλα στον Στεπίνσκι που έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μολ.
40′ ΓΚΟΛ 1-0: Ανοίγει το σκορ ο Άρης με διαγώνιο σουτ του Πακέ. Η μπάλα κόντραρε στον Πατσέκο στην προσπάθεια να απομακρύνει ο Κυριάκου, με τον μεσοεπιθετικό του Άρη να σημαδεύει την δεξιά γωνία του Μολ.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ
Έναρξη του β’ ημιχρόνου με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μανρίκε αντί του Ντιανέ.
56′
Διπλή αλλαγή για τον Άρη. Σιμιόν και Πατσέκο πέρασαν έξω με τους Σπόλιαριτς και Φράγκος να περνούν στη θέση του.
58′ Aλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Σάλι αντί του Πεχλιβάνη.
59′ Καλή φάση για τον Άρη. Κεφαλιά του Παμπίκα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μολ.
64′ Μπήκε με αξιώσεις ο Σάλι στην περιοχή που έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει έξω.
66′ Διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι γηπεδούχοι για χέρι του Κυριάκου. Ο Μουκτάρης έδιωξε τη μπάλα, η οποία βρίσκει στο σώμα του Κυριάκου. Ορθά συνεχίζεται το παιχνίδι.
67′
Πολύ καλή προϋπόθεση για τον Ολυμπιακό. Το σουτ του Κυριάκου από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα σταμάτησε σε σώματα αμυνομένων.
71′ Αλλαγές για τον Άρη. Κβάσιουκ και Λόπες αντί των Παμπίκα και Πακέ.
76′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μάντζης αντί του Γουίλσον.
77′ Κίτρινη κάρτα στον Ντελμίρο.
79′ Αντεπίθεση για τον Άρη, ο Κβάσιουκ απέναντι στον Μολ θα πλασάρει ιδανικά, όμως θα ακυρωθεί το γκολ για φάουλ του Κβάσιουκ πάνω στον Μανρίκε μέσω on-field review.
82′
Αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Ευτυχίδης και Γκουστάβο αντί των Νάνι και Κα.
Έξι λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων λόγω.
90+3′
Αλλαγή για τον Άρη. Αντί του Γκαρσία ο Ραντούτ.
90+7′ Τριπλή φάση για τον Ολυμπιακό. Έπειτα από κόρνερ ο Βανά έδιωξε σε πρώτο χρόνο του Σάλι, σε δεύτερο χρόνο η μπάλα βρήκε σε σώματα και στην τελευταία προσπάθεια ο Μουκτάρης δεν βρήκε στόχο.
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ