Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση εν όψει ΠΑΕΕΚ και ο Τιμούρ Κετσπάγια επέστησε την προσοχή στους παίκτες του για το παιχνίδι του Σαββάτου. Μπορεί να πηγαίνει στο ματς από θέση φαβορί, όμως αυτό δεν αλλάζει το ότι χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα από πλευράς της βαρωσιώτικης ομάδας.
Αρκετοί έχουν στο μυαλό τους, το παιχνίδι με την Παρτιζάν που έρχεται ,όμως ο Τιμούρ εμφανίζεται αποφασισμένος να διατηρήσει τους παίκτες του σε…φόρμα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης, ενώ βεβαίως και θα υπάρχει η ηρεμία στην ομάδα εάν έρθει το…μοναδικό θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην, επίσης, προσφυγική ομάδα.
Οι αλλαγές που σκέφτεται ο γεωργιανός προπονητής δεν είναι στο κομμάτι του ροτέισιον, παρά μόνο να βελτιώσει την ομάδα του. Θέση στο αρχικό σχήμα λοιπόν διεκδικεί ο Αντωνιάδης με το πιο πιθανό να πάρει τη θέση του Αραγιούρι, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του Ιωάννου στην 11άδα αντί του Αρτυματά. Η θέση στα δεξιά «παίζεται» με τους Καλτσά και Ντέλετιτς να έχουν ίσες πιθανότητες για να μπουν στο αρχικό σχήμα. Ίσως πάρει ανάσες ο Λάζαρος, με τον Κατσαράβα να επανέρχεται στην 11άδα της Ανόρθωσης. Δεν υπολογίζεται ο Νινούα και ο αρχηγός Αρτυματάς, λόγω καρτών. Εκτός φυσικά και ο Λάφερτι.

Κύπρος Εγγλέζος

H αποστολή: