ΑΕΛ:  Το ψάχνει για μπροστά (ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)
Α' Κατηγορία

ΑΕΛ: Το ψάχνει για μπροστά (ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Το σκέφτεται ο Ντούσαν Κέρκεζ για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο Βόσνιος τεχνικός προβληματίζεται με την αφλογιστία της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια και προσπαθεί να βρει τις λύσεις για να μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ξεκινήσει με τον Τσάβες ως βασικό με τον Αργεντινό να έχει καλή σχετικά παρουσία αλλά έμεινε από δυνάμεις είναι η αλήθεια, κατάφερε μια τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη είχαν αγωνιστεί και οι Μαίντεβατς και Τσέποβιτς στο 3-5-2 της ΑΕΛ. Ο Μαίντεβατς ήταν αυτός που φάνηκε πιο απειλητικός με τρεις τελικές στο αντίπαλο τέρμα την ώρα που ο Τσέποβιτς δεν κατέγραψε στην ουσία τελική προσπάθεια.

Έχει ενδιαφέρον η επιλογή του Κέρκεζ για την επίθεση, από την στιγμή που θα αγωνιστεί λογικά με ένα επιθετικό στο παιχνίδι. Αν έπρεπε να τους βάλουμε με μια σειρά πιθανοτήτων θα λέγαμε ότι ο Τσάβες έχει ελαφρύ προβάδισμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι με την Ομόνοια με τον Μαίντεβατς να ακολουθεί.

Οι επιθετικοί της ΑΕΛ έχουν σκοράρει πέντε γκολ με τον Μαίντεβατς να έχει τρία, τον Τσέποβιτς δύο και τον Τσάβες ακόμη να μην έχει σκοράρει.

Αριστείδου Μιχαήλ

Related posts