Η 7η θέση που κατέλαβε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στη Χρυσή Μπάλα για πολλούς ήταν άδικη. Μεταξύ αυτών είναι και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος, ενώ υποστήριξε ότι πρόκειται για “λάθος” των δημοσιογράφων, δεδομένου ότι αυτοί έχουν δικαίωμα ψήφου.

Από τη μεριά του, ο Αιγύπτιος σταρ, που συνέβαλε τα μέγιστα στον ιστορικό θρίαμβο των Κόκκινων απέναντι στην Έβερτον (1-4), καθώς πέτυχε δυο γκολ στο Γκούντισον Παρκ και έγινε ο τρίτος παίκτης στην Premier League που έχει συμμετάσχει ενεργά σε τουλάχιστον ένα γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια του, κλήθηκε να σχολιάσει τη θέση του.

Η αντίδραση του 29χρονου επιθετικού έδωσε την απάντηση, αφού αν και τόνισε πως «Δεν έχω κανένα σχόλιο», έβαλε τα γέλια. Στη συνέχεια, ο Σαλάχ, που αυτή τη σεζόν έχει σκοράρει 19 γκολ, εκ των οποίων τα 13 είναι στην Premier League, υποστήριξε πως πρόκειται για την αρχή μιας μεγάλης χρονιάς για τη Λίβερπουλ.

«Ελπίζω σε πολλά περισσότερα. Ο πρώτος μου στόχος είναι να κερδίσω κάτι στον σύλλογο: πρωτάθλημα, Champions League, ελπίζω και τα δύο».