O τελευταίος μήνας του 2021 θα είναι… φωτιά για την Ομόνοια με πέντε ματς εκ των οποίων τα τρία είναι ντέρμπι, ένα ευρωπαϊκό και μια επικίνδυνη έξοδος στο Μακάρειο κόντρα στην Δόξα. Υπάρχει και μια μεγάλη πιθανότητα να προστεθεί άλλο ένα ντέρμπι, αυτό με το ΑΠΟΕΛ.
Πρόκειται για ένα κομβικό διάστημα το οποίο θα πρέπει να το βγάλει με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να μπορέσει να μειώσει την διαφορά από τις πρώτες θέσεις.
Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες που επιφυλάσσουν οι αγώνες Δεκεμβρίου, είναι σημαντικό για τους «πράσινους» ότι μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή, δεν θα βγουν ξανά εκτός Λευκωσίας μέχρι να μπει το 2022.
Αυτό γιατί θα ακολουθήσει στις 9 Δεκεμβρίου το εντός έδρας παιχνίδι με την Καϊράτ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League, στις 13 του μήνα το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, στις 19 η αναμέτρηση με την Δόξα στο Μακάρειο και στις 22 Δεκεμβρίου το εξ’ αναβολής εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΛ.
Η επόμενη φορά που η Ομόνοια είναι προγραμματισμένο να βγει εκτός πρωτεύουσας είναι στις 3 Ιανουαρίου του 2022 όταν θα πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να παίξει με την Πάφος FC.