ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Λιόλιος συναντήθηκε με τον Βατούτιν για τον Ιτούδη
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Λιόλιος συναντήθηκε με τον Βατούτιν για τον Ιτούδη

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ταξίδεψε στη Μόσχα και συναντήθηκε με τον Αντρέι Βατούτιν, με σκοπό να συζητήσει το θέμα της πρόσληψης του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική Ανδρών.

Στην πρώτη του κιόλας γνωριμία με τους δημοσιογράφους, μετά την εκλογή του, ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε ξεκαθαρίσει πως ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του head coach της Εθνικής Ανδρών στο EuroBasket 2022.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ξεκίνησε από νωρίς να δουλεύει το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο πάντως είναι αρκετά περίπλοκο και δύσκολο, δεδομένου ότι ο πολύπειρος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας -όπερ και σημαίνει πως απαιτείται η συναίνεση του ρωσικού συλλόγου.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ταξίδεψε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στη Ρωσία. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Αντρέι Βατούτιν, προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης για το πιο… καυτό θέμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση και να αποσπάσει το “ναι” της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η (πρώτη) συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, εκφράστηκε ο αμοιβαίος σεβασμός και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξει άσπρος καπνός. Χωρίς να προκύψει βέβαια κάτι οριστικό και ανακοινώσιμο.

Δεδομένης της παρουσίας του επί ρωσικού εδάφους, ο Βαγγέλης Λιόλιος θα παρακολουθήσει κιόλας τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (2/12, 19:00) για την EuroLeague, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και ραντεβού με τον Δημήτρη Ιτούδη αργότερα.

Related posts