Η Σαουθάμπτον μάλλον πείσμωσε μετά την 4άρα από τη Λίβερπουλ και το έδειξε από την αρχή απέναντι στη Λέστερ, παίρνοντας τα ηνία και στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στο σκορ.
Οι «άγιοι» προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπέντναρεκ που βρέθηκε μπροστά από τον Σμάιχελ για να πάρει το «ριμπάουντ» και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως, όταν οι «αλεπούδες» άρχισαν να ενεργοποιούνται, βρήκαν γκολ σχεδόν με τον ίδιο τρόπο.
Ο Έβανς στο 22′ είχε βρεθεί στην περιοχή για μια εκτέλεση κόρνερ και τελικά σε δεύτερο χρόνο από νέο γέμισμα ήταν εκεί που έπρεπε για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς. Οι στατικές φάσεις είχαν την τιμητική τους και το πάθημα της Λέστερ από την αρχή δεν έγινε μάθημα, με τον Άνταμς στο 34′ να παίρνει κεφαλιά από την «καρδιά» της άμυνας και να δίνει νέο προβάδισμα με 2-1 στη Σαουθάμπτον!
Νέα απάντηση από πλευράς Λέστερ ήρθε με την έναρξη του δευτέρου μέρους χάρη στην κινητικότητα και την ποιότητα του Τζέιμς Μάντισον. Έκανε κούρσα από το χώρο του κέντρου, άλλαξε ορισμένες πάσες κι όταν πάτησε περιοχή πήρε τη μπάλα από τον Λουκ Τόμας, «ξάπλωσε» έναν αμυντικό και σκόραρε για το 2-2 των φιλοξενούμενων στο «St.Mary’s».
Οι «αλεπούδες» πίεσαν πολύ για την ολική ανατροπή, έχασαν ευκαιρίες με τους Μπαρνς και Βάρντι, με τον Σαλισού από πλευράς Σαουθάμπτον στο 90′ να μην κάνει καλή κεφαλιά σε τρομερή ευκαιρία για να πάρουν οι γηπεδούχοι όλους τους βαθμούς!
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Γουόκερ Πίτερς, Μπεντνάρεκ (85’ Λιάνκο), Σαλισού, Λιβραμέντο, Γουόρντ Πράουζ, Ρομέου, Τέλα (65’ Μπρόια), Ρέντμοντ, Άνταμς, Άρμστρονγκ (73’ Ελιουνούσι)
ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Καστάιν, Σογιουντσού, Έβανς, Τόμας, Σουμαρέ (46’ Ντιούσμπερι Χολ), Λούκμαν (61’ Αγιόθε Πέρεθ), Εντιντί, Μάντισον, Μπαρνς (76’ Ντάκα), Βάρντι
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ