Με τέσσερις καταγγελίες εναντίον του οδηγήθηκε το ΑΠΟΕΛ στον Αθλητικό Δικαστή για τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί του στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα U19 κόντρα στην Πάφος FC.
Οι καταγγελίες και οι ποινές:

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Νέων  Κ-19 A  Κατηγορίας ΠΑΦΟΣ FC ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/20.11.2021 (9η αγωνιστική).
*Για μεταφορά εντός του σταδίου από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για πυροδότηση στην κερκίδα και ρίψη στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα επικίνδυνων αντικειμένων (βεγγαλικά και καπνογόνα), κατά παράβαση του άρθρου  10.2(γ)(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο οπαδών της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της  ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο που είχαν στόχο παράγοντες, τον προπονητή και ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο και 3 αγώνες χωρίς φιλάθλους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΕΔΩ.