Τον 23χρονο μέσο της Λειψίας, Αμαντού Χαϊνταρά κοιτάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον παίκτη να φαντάζει προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων», Ραλφ Ράνγκνικ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και σύμφωνα με δημοσιεύματα στα αγγλικά ΜΜΕ, εξετάζει την περίπτωση του Αμαντού Χαϊνταρά.
Ο 23χρονος από το Μάλι, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος αλλά και boxtobox για τη Λειψία και μάλιστα είχε έρθει στην γερμανική ομάδα με εντολή του νυν τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ. Παράλληλα, οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» έχουν στείλει σκάουτερ στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν τον παίκτη στα παιχνίδια με την Ουνιόν Βερολίνου και τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει ανοικτά πως είναι το όνειρό του να αγωνιστεί σε ένα σύλλογο όπως η Γιουνάιτεντ, απέναντι στην οποία είχε σκοράρει και το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Λειψίας.