Το report του αγώνα με τον Απόλλωνα ανέβασε η Ανόρθωση στην ιστοσελίδα της.
Αναλυτικά:
Την πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετά από 10 αγώνες έφερε η ομάδα μας απέναντι στον Απόλλωνα, με το 1-1 να σημαδεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Αποτέλεσμα που διατηρεί την απόσταση των 12 βαθμών από την πρωτοπόρο ομάδα της Λεμεσού έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Στο πρώτο μέρος ήταν ο Απόλλωνας που μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο 9’ με τον Μπαγκαλί Νταμπό. Σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη η ομάδα μας ανέβασε στροφές, βρήκε γκολ με τον Ουάρντα μετά από ασσίστ του Αμπαρτζουμιάν στο 51’ και είχε και άλλες καλές στιγμές. Στο 75’ οι ισορροπίες άλλαξαν όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βαλεντίν Ρομπέρζ του Απόλλωνα και λίγο αργότερα η ομάδα μας άγγιξε το γκολ όταν το πλασέ του Ντέλετιτς σταμάτησε στο δοκάρι.
Δηλώσεις:
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με ένταση. Σε κάθε αγωνιστική, όλες οι ομάδες θέλουν να πάρουν το βαθμολογικό κέρδος. Θα έλεγα πάλι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά και δεχθήκαμε γκολ πολύ εύκολα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε, αλλά στο δεύτερο κάναμε κάποιες αλλαγές, ξεκινήσαμε καλά, ισοφαρίσαμε σε ένα πολύ καλό σημείο, βρήκαμε άλλες δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».