Θα συνεχιστεί την Τετάρτη το αιώνιο;
Α' Κατηγορία

Θα συνεχιστεί την Τετάρτη το αιώνιο;

Η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ, αναμένεται να αποφασίσει αμέσως για το πότε θα συνεχιστεί το ΑΠΟΕΛΟμόνοια.
Πιθανότερη ημέρα και ημερομηνία είναι η ερχόμενη Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου.
Εννοείται ότι το ντέρμπι θα συνεχιστεί από το 17′ και με το ίδιο φύλλο αγώνα, αφού αυτό ερμηνεύεται και προνοείται από την προκήρυξη.
Η διεξαγωγή του ντέρμπι την ερχόμενη Τετάρτη, ευνοείται και από το πρόγραμμα των δύο ομάδων. Το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή την Πάφος FC και η Ομόνοια, πάλι την Κυριακή αγωνίζεται με την ΑΕΛ, στο Τσίρειο.

Ιδού τι αναφέρει η προκήρυξη 

Αναβολή, μη διεξαγωγή, διακοπή αγώνα

  1. Αγώνας που αναβάλλεται ή δεν διεξάγεται ή διακόπτεται από οποιαδήποτε αιτία, όχι όμως από υπαιτιότητα των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, ή αγώνας που κρίνεται ότι θα πρέπει να επαναληφθεί, θα διεξάγεται ή επαναλαμβάνεται στο ίδιο Στάδιο ως ακολούθως,

16.1. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή θα διεξαχθεί την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος το Σάββατο θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί Κυριακή θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα εκτός αν την ίδια εβδομάδα σε καθημερινή ημέρα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκοί αγώνες όπου μια εκ των δύο ομάδων λαμβάνει μέρος ή αν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών.

16.2. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σε καθημερινή ημέρα θα διεξάγεται την αμέσως επομένη Τετάρτη εκτός αν υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκοί αγώνες όπου μια εκ των δύο ομάδων λαμβάνει μέρος ή αν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών.

 

 

Related posts