Νίκη με ανατροπή, δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές που παίρνουν τη Ρεάλ στις πλάτες τους. Τα γκολ των Μπενζεμά και Βινίσιους κάνουν τη διαφορά φέτος στη «βασίλισσα», όπως αποτυπώνεται μέχρι στιγμής στη βαθμολογία.
Οι «μερένγκες» επανήλθαν στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη χάρη στα τέρματα των Μπενζεμά και Βινίσιους, με τον Βραζιλιάνο να χαρίζει όλους τους βαθμούς στην ομάδα του Αντσελότι με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στο 87ο λεπτό για την ολοκλήρωση του come-back.
Ο Καρίμ Μπενζεμά έφτασε στα 16 τέρματα σε 18 ματς με την Ρεάλ τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις και έγραψε ιστορία ισοφαρίζοντας τον Τιερί Ανρί ως κορυφαίος Γάλλος σκόρερ στα χρονικά του ποδοσφαίρου με 361 «χτυπήματα».
Σε επίπεδο LaLiga αυτό που σκόραρε κόντρα στους Ανδαλουσιανούς ήταν το 11ο γκολ του, με τον Βινίσιους να τον ακολουθεί από κοντά με 9 τέρματα και τους δυο τους μαζί να έχουν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 20 φορές στο πρωτάθλημα.
Αυτός ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από αυτόν που έχουν να παρουσιάσουν 13 από τις 20 ομάδες της Λίγκας στα τέλη του Νοέμβρη!