Τέτοιες νίκες είναι που στο τέλος χαρίζουν τους τίτλους και που χρίζουν χαρακτήρα πρωταθλητή. Η Ρεάλ ήταν κακή στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σεβίλλη αλλά στο τέλος κέρδισε με 2-1 και βρέθηκε ξανά στο +4 από Ατλέτικο και Σοσιεδάδ. Πέντε βαθμούς πίσω από τους Μαδριλένους η Σεβίλλη πλέον.

Στο 8ο λεπτό το σουτ του Βινίσιους πέρασε μόλις έξω και στο 12’ μετά από κόρνερ, ο Ράφα Μιρ με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 14’ η Σεβίλλη άγγιξε το δεύτερο γκολ και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις. Η άμυνα της Ρεάλ έκανε τραγικό λάθος, ο Μιρ πλάσαρε και ο Αλάμπα έσωσε στη γραμμή ενώ η μπάλα στρώθηκε ξανά στον Μιρ που έκανε το σουτ και είδε τον Κουρτουά να του λέει όχι.

Στο 27ο λεπτό ο Μπόνο μπλόκαρε μετά από σουτ του Βινίσιους από το πέναλτι ενώ στο 30’ ο Οκάμπος έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κουρτουά. Και από το πουθενά, στο 33ο λεπτό η Ρεάλ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μιλιτάο έπιασε το σουτ από μακριά, ο Μπόνο έχασε την μπάλα, εκείνη βρήκε στο δοκάρι και στρώθηκε στον Μπενζεμά που από κοντά πλάσαρε για το 1-1. Στο 45ο λεπτό το σουτ του Ασένσιο πέρασε μόλις έξω.

Στο 57’ ο Ασένσιο απείλησε και πάλι με μακρινό σουτ ενώ στο 70’ οι Βινίσιους και Μπενζεμά έφυγαν στην κόντρα, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το σουτ και να αστοχεί. Στο 83’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρόος από αριστερά, ο Αλάμπα έπιασε τρομερό σουτ στην κίνηση από το πέναλτι, αλλά αστόχησε για λίγο αλλά στο 87’ ο Βινίσιους άδειασε τον αντίπαλό του στα αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεξί και με άπιαστο σουτ έγραψε το 2-1.

Στο 90+3′ ο Κουρτουά έσωσε τη Ρεάλ, καθώς απέκρουσε την κεφαλιά του Ντιλέινι και στη συνέχεια ο Μπόνο που είχε βγει μπροστά, δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Μεντί, Καρβαχάλ (90+4′ Βάσκεθ), Μιλιτάο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς (73’ Καμαβινγκά), Μπενζεμά, Ασένσιο (73’ Βαλβέρδε), Βινίσιους (90+2′ Νάτσο)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ακούνια, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Μοντιέλ (90+1’ Μουνίρ), Ράκιτιτς (71’ Ντιλέινι), Φερνάντο, Πάπου Γκόμες (81’ Τόρες), Οκάμπος (90+1’ Ιντρίσι), Χορδάν (81’ Όσκαρ), Μιρ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ