Ο Ανδρέας Σοφοκλέους ήταν ξεκάθαρος σήμερα στην συνάντηση του με τον Ντούσαν Κέρκεζ. Έδωσε την απαραίτητη στήριξη στον προπονητή του και έστειλε το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Πλέον η ΑΕΛ θα πορευτεί με τον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος παίρνει την στήριξη από την διοίκηση της ομάδας του και να αποχωρεί ενισχυμένος από την συνάντηση.
Συν τοις άλλοις, ο Ανδρέας Σοφοκλέους αναλαμβάνει δράση καθώς θα κάνει παραστάσεις προς την ΚΟΠ για το πώς αντιμετωπίζεται η ομάδα του από την διαιτησία. Η ΑΕΛ πήρε άλλο ένα τηλεοπτικό πέναλτι και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ θα μιλήσει και με τους ποδοσφαιριστές του για να τους φέρει και αυτούς προ των ευθυνών τους.
Αυτό που αλλάζει πλέον είναι οι απαιτήσεις από όλους, με τον Ανδρέα Σοφοκλέους να περιμένει μετά από την αποψινή συνάντηση να δει βελτίωση σε όλα. Ο προπονητής της ομάδας έχει πάρει ότι βοήθεια ήθελε το καλοκαίρι, ο προϋπολογισμός έχει ανέβει και σίγουρα η διοίκηση έχει κάθε δικαίωμα να έχει περισσότερες απαιτήσεις.
Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει και αυτοί να βελτιώσουν άμεσα την απόδοση τους ενώ δεν είναι μυστικό ότι κάποιοι έχουν απογοητεύσει με την απόδοση τους. Θα τους δοθεί μια ακόμα μικρή πίστωση χρόνου και ακολούθως θα παρθούν προφανώς αποφάσεις ενόψει Ιανουαρίου.

Αριστείδου Μιχαήλ