Την εντυπωσιακή φετινή της πορεία συνεχίζει η Μπολόνια, που πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σπέτσια και βλέπει Ευρώπη.

Στο 10ο λεπτό ο Αρναούτοβιτς γύρισε όμορφα στην περιοχή κι έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 17’ ο Στρέλετς από αριστερά έκανε το γύρισμα για τον Αντιστέ που πλάσαρε αλλά είδε τον Σκορούπσκι να του λέει όχι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Προβεντέλ να σώζει μετά από σουτ του Μπάροου έξω από την περιοχή ενώ στο 35’ μετά από κόρνερ ο Σουμαορό πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 44ο λεπτό ο Σοριάνο γύρισε για τον Μπάροου που από κοντά πλάσαρε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Προβεντέλ έδιωξε ενώ στο 45’ ο Έρλιτς πρόλαβε σωτήρια τον Αρναούτοβιτς.

Στο 56’ ο Προβεντέλ έπεσε και πρόλαβε σωτήρια τον Ορζολίνι ενώ στο επόμενο λεπτό η Σπέτσια έφυγε στην κόντρα αλλά ο Σκορούπσκι είπε όχι σε σουτ του Ενζολά. Στο 62’ ο Μπάροου αστόχησε με σουτ από κοντά και στο 68’ η Μπολόνια απείλησε και με τον Σβάνμπεργκ. Στο 73ο λεπτό ο Σκορούπσκι έσωσε μετά από πλασέ του Σαλσέδο, ενώ στο 81’ η Μπολόνια κέρδισε πέναλτι και ο Αρναούτοβιτς έγραψε το 0-1 από τα 11 μέτρα.

Στο 90ο λεπτό μετά από σέντρα του Φερέρ, ο Έρλιτς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Αμιάν (76’ Φερέρ), Έρλιτς, Νικολάου, Ρέκα (58’ Σάλα), Ματζιόρε, Κοβαλένκο (76’ Αγούδελο), Αντιστέ (58’ Σαλσέδο), Μπαζτόνι, Στρέλετς (58’ Κόλεϊ), Ενζολά

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Μεδέλ, Σουμαορό, Τεατέ, Ορζολίνι (75’ Σκοβ Όλσεβ), Ντομίνγκεθ (86’ Μπονιφάτσι), Σβάνμπεργκ (75’ Βινιάτο), Χίκεϊ, Σοριάνο, Μπάροου (75’ Σανσόνε), Αρναούτοβιτς (90’ Εμπαγέ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ