Σε Δήμιο της Μίλαν εξελίσσεται η Σασουόλο, που την κέρδισε με 3-1 μέσα στο «Σαν Σίρο» και την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα. Από τη Σασουόλο και η τελευταία ήττα της Μίλαν στο «Σαν Σίρο» στις 21 Απριλίου! Φωτιά στη μάχη ρου τίτλου έβαλε αυτό το αποτέλεσμα, με την Ίντερ να είναι πλέον στο -1 από τη Μίλαν και τη Νάπολι να έχει την  ευκαιρία να ξεφύγει.

Μόλις στο 5’ ο Ντίαθ έβγαλε τη σέντρα η άμυνα της Σασουόλο απομάκρυνε πάνω στον Μπενασέρ κι εκείνος έκανε το σουτ αλλά ο Κονσίλι έβγαλε σε κόρνερ και από την εκτέλεσή του ο Μπακαγιόκο έπιασε το σουτ που έξυσε τα δοκάρια της Σασουόλο. Τελικά στο 22ο λεπτό ο Ερναντές σέντραρε από αριστερά και ο Ρομανιόλι με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 1-0.

Η Σασουόλο απάντησε άμεσα καθώς στο 24ο λεπτό ο Σκαμάκα με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, άφησε άγαλμα τον Μενιάν κι έγραψε το 1-1. Μάλιστα στο 33’ μετά από κόρνερ, ο Φλορέντζι παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ο Ερναντές έσωσε αλλά έστρωσε στον Σκαμάκα που έκανε το γυριστό και ο Μενιάν απέκρουσε αλλά η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Κίερ και κατέληξε στα δίχτυα της Μίλαν για το 1-2.

Η Μίλαν έμοιαζε να έχει καταρρεύσει σε εκείνο το σημείο και στο 36ο λεπτό ο Φερ΄ραι γύρισε στον Ραζπαντόρι κι εκείνος έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ αλλά ο Μενιάν του είπε όχι και στο 45’ ο Σκαμάκα πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μίλντιρ, αλλά αστόχησε για λίγο.

Στο 55’ ο Λεάο έκλεψε από τον Λοπές κι έκανε την κούρσα και το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 62’ ο Ιμπραΐμοβιτς έστρωσε στον Τονάλι κι εκείνος πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο. Τελικά στο 66ο λεπτό ο Μπεράρντι έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ από δεξιά έγραψε το 1-3.

Στο 68ο λεπτό μετά από σέντρα του Μεσίας, ο Κίερ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις έξω ενώ στο 74’ ο Κονσίλι έβγαλε δύσκολα το σουτ του ίδιου του Μεσίας.

Στο 77ο λεπτό τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο ια τη Μίλαν καθώς αποβλήθηκε ο Ρομανιόλι με απ ευθείας κόκκινη και στο 78’ ο Μενιάν αναγκάστηκε σε δύσκολη επέμβαση μετά από σουτάρα του Μπεράρντι.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι (69’ Πελέγκρι), Κίερ, Ρομανιόλι, Ερναντές, Μπενασέρ (61’ Τονάλι), Μπακαγιόκο (46’ Κεσί), Σαλεμάκερς (80′ Καλουλού), Ντίαθ (46’ Μεσίας), Λεάο, Ιμπραΐμοβιτς

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κοσνίλι, Μίλντιρ, Αϊχάν, Φεράρι, Κυριακόπουλος, Φρατέζι (80’ Αραουί), Λοπές, Ενρίκε (80’ Τραορέ), Μπεράρντι (80’ Τόλιαν), Σκαμάκα (59’ Ντεφρέλ), Ραζπαντόρι (90′ Κίρικες).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ