Από τα τέλη Αυγούστου είχε να χαμογελάσει σε αγώνα πρωταθλήματος μακριά από το γήπεδό της η Λιόν, ωστόσο τα κατάφερε ενάντια στη Μονπελιέ, της οποίας επιβλήθηκε 1-0, ανεβαίνοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας της Ligue 1.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το σημείωσε ο Πακετά, που πήρε το… ριμπάουντ μετά από κεφαλιά του Σλιμάνι στο δοκάρι στο 17ο λεπτό.
Νωρίτερα, η Ρεν πήρε σπουδαία, εκτός έδρας νίκη με 2-0 εις βάρος της Λοριάν χάρη σε γκολ των Λαμπόρντ (75’) και Ντοκού (78’), προσπερνώντας έτσι τη Νις στη 2η θέση της βαθμολογίας τη Νις.

Διπλό και για την Μπρεστ, που επιβλήθηκε 2-1 της Μπορντό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λε Ντουαρόν, που σκόραρε δις (59’, 66’), ανατρέποντας το προβάδισμα που είχε δώσει στους Γιρονδίνους ο Γκρέγκερσεν στο 43’.
Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Σταντ, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Ligue 1.
Από εκεί και πέρα, δύο εύστοχα πέναλτι των Μπεν Γεντέρ (45+1’) και Αζόρκ (48’) διαμόρφωσαν το 1-1 της Μονακό με το Στρασβούργο, ενώ η Ρεμς νίκησε με 1-0 την Κλερμόν εντός έδρας με τέρμα του Κονάν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Για τους νικητές, πέρασε στο ματς στο 64ο λεπτό ο Τάσος Δώνης.