Η Παρί Σεν Ζερμέν αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να επιβληθεί εκτός έδρας 3-1 της Σεντ Ετιέν για την 15η αγωνιστική της Ligue 1, σ’ ένα ματς που τα είχε όλα: ακυρωθέν γκολ, κόκκινη των γηπεδούχων και τον σοβαρό τραυματισμό του Νεϊμάρ, ο οποίος αποχώρησε με κλάματα και φορείο από τον αγωνιστικό χώρο στο 84′.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Μπουανγκά, καθώς στο 6′ το γκολ του Νεϊμάρ, ο οποίος έκανε την προβολή στη ασίστ του Ντι Μαρία ακυρώθηκε, με το VAR να ελέγχει τη φάση και να υποδεικνύει τον Βραζιλιάνο σε θέση οφσάιντ.

Στο 45΄ η Σεντ Ετιέν έμεινε με 10 παίκτες, με τον Κολονζιεσζάκ να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν άργησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λιονέλ Μέσι εκτέλεσε το φάουλ, ο Μαρκίνιος κέρδισε την εναέρια μονομαχία και έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Μάλιστα, στο 69΄οι Παριζιάνοι έχασαν διπλή ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, με τους Νεϊμάρ και Μέσι να μην βρίσκουν δίχτυα. Αρχικά, ο Βραζιλιάνος πάτησε περιοχή έκανε το σουτ, αλλά ο Γκριν έδιωξε με το σώμα, ενώ σε δεύτερο χρόνο Αργεντινός είδε το σουτ του να περνάει λίγο έξω από την εστία της Σεντ Ετιέν. Ωστόσο, το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, με τον Μέσι να μοιράζει ωραία στον Ντι Μαρία εντός της περιοχής και εκείνος έκανε το πλασέ για το 1-2.

Στο 84′ ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε και αποχώρησε με κλάματα και φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Στην προσπάθειά του να περάσει τον Μπουανγκά πάτησε πάνω στο πόδι του, με αποτέλεσμα να γυρίσει ο αστράγαλός του. Λίγο μετά, η Παρί πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Μαρκίνιος να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 90+1′.

Σεντ Ετιέν: Γκριν, Μακόν (87′ Κράσο), Ναντέ, Κολονζιεσζάκ, Τράουκο, Καμαρά (87′ Καλοντάτ), Σισοκό (46′ Μακουντί), Μπουανγκά, Μπουντερούζ (72′ Ντουά), Αούτστιτσε (46′ Γιουσούφ), Καζρί

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Ράμος, Μπερνάτ, Ντανίλο, Γκέιγ (75′ Παρέδες), Ντι Μαρία, Μέσι, Νεϊμάρ (88′ Εμπιμπέ), Εμπαπέ.