Μία προπόνηση απομένει στην Ανόρθωση για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία της εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Προπόνηση η οποία θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το απόγευμα, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον Κωστάκη Αρτυματά. Οι Αβραάμ και Αντωνιάδης δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, με τον αρχηγό της «Κυρίας» να έχει με το μέρος του τις πιθανότητες για να είναι -τουλάχιστον- στον πάγκο στο ντέρμπι.
Εκτός βέβαια, κι αν κριθεί ότι βρίσκεται στο 100% για να πάρει φανέλα βασικού και να μείνει στον πάγκο ο Μιχάλης Ιωάννου. Πράγμα όμως δύσκολο.
Η γενικότερη παρουσία της «Κυρίας» την περασμένη Πέμπτη, ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό την τεχνική ηγεσία που προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει μεγάλο μέρος της 11άδας.
Υπάρχουν όμως δύο ερωτηματικά για τον Γεωργιανό. Το ένα αφορά στη θέση του άσου και το άλλο στη θέση του δεξιού ακραίου επιθετικού. Τζουρ ή Λόρια; Ντέλετιτς ή Καλτσάς; Τα δεδομένα σήμερα πάντως, φέρουν τον Ισραηλινό να παραμένει στα γκολποστ και τον Ελλαδίτη να αντικαθιστά τον Σέρβο, στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι…

Κύπρος Εγγλέζος