Σημαντική ώθηση θα δώσει στην Ανόρθωση μια νίκη επί του Απόλλωνα στο «Α. Παπαδόπουλος».

Ο λόγος; Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο στο ότι από τους 12 βαθμούς θα φτάσει στους 15 και θα μειώσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους στο -9, αλλά θα συνεχίσει την παράδοση που έχει φέτος στην έδρα της, τόσο απέναντι σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους, όσο και σε ομάδες που έχουν μικρότερους στόχους.

Συγκεκριμένα, πλην του αγώνα με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική, η ομάδα της Αμμοχώστου έχει κερδίσει στην έδρα της για το θεσμό του πρωταθλήματος τον Εθνικό, το ΑΠΟΕΛ και την Πάφος FC. Τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, αν κανείς αφήσει στο περιθώριο και τις δύο σπουδαίες και νικηφόρες αναμετρήσεις στο ίδιο γήπεδο απέναντι σε Ραπίντ Βιέννης και Χαποελ Μπερ Σεβά το καλοκαίρι.

Σημαντικό, λοιπόν το «Α. Παπαδόπουλος» για την Ανόρθωση και δεν είναι γραφικό να το λέει κανείς αυτό. Ιδιαίτερα στα ντέρμπι και σε αγώνες με μεγάλη πίεση, η ομάδα της Αμμοχώστου την βρίσκει στην έδρα της και αυτό είναι που θέλει να της βγει και απέναντι στον Απόλλωνα το απόγευμα της Δευτέρας.

Αν της βγει, τόσο απέναντι στον Απόλλωνα, όσο και στους επόμενους δύο εντός έδρας διαδοχικούς αγώνες απέναντι σε ΠΑΕΕΚ και Δόξα, τότε ο δρόμος για διάκριση ανοίγει ξανά για τη φετινή σεζόν…

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωση (22 Δεκ 2021)

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΔόξαΑνόρθωση 2-0

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ανόρθωση-Εθνικός 2-1

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΆρηςΑνόρθωση 3-2

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑνόρθωσηΑΠΟΕΛ 2-1

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΕΛΑνόρθωση 2-1

7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑνόρθωσηΑΕΚ 1-2

8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΟμόνοιαΑνόρθωση 0-1

9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑνόρθωσηΠάφος FC 1-0

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΟλυμπιακόςΑνόρθωση 3-2

11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑνόρθωσηΑπόλλωνας (29 Νοε 2021, 17:45)

12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ανόρθωση-ΠΑΕΕΚ (04 Δεκ 2021)

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑνόρθωσηΔόξα (13 Δεκ 2021)

Τάσος Θεοδώρου