Είναι γενική η δυσαρέσκεια στο χώρο της διαιτησίας, για τη λάθος απόφαση που πήρε ο Λούκας Σωτηρίου στον αγώνα Εθνικός-Ολυμπιακός και συγκεκριμένα για τη μη υπόδειξη της παράβασης ( βλέπε χέρι-πέναλτι) στο 79΄του αγώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, ο Μίλοραντ Μάζιτς όχι μόνο θα κάνει παρατηρήσεις στο διαιτητή, για το κραυγαλέο του λάθος, αλλά θα τον τιμωρήσει κατά τρόπο τέτοιο, ώστε να καταλάβει ότι η αδράνεια του στη φάση, δεν δικαιολογείται για κανένα λόγο.
Ο Μάζιτς, έχει ήδη ενημερωθεί για το διάλογο του Λούκας Σωτηρίου με το Βασίλη Δημητρίου ο οποίος σαν VAR του υπέδειξε αρχικά να δει ξανά τη φάση με την άποψη μάλιστα ότι υπάρχει καθαρή παράβαση η οποία σύμφωνα με τον κανονισμό, σημαίνει και πέναλτι, αλλά ο ρεφ τον αγνόησε με τη δικαιολογία ότι ήταν «κολλητό το χέρι» του αμυντικού του Εθνικού Άχνας.
Το λάθος του Λούκα Σωτηρίου, συζητείται έντονα και στους κόλπους των συναδέλφων του αφού με αυτή την αδράνεια με την οποία άρχισε η 11η αγωνιστική, δημιουργείται ήδη μεγάλη πίεση προς όλους.