Μετά από δέκα αγωνιστικές ο Απόλλωνας είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και δείχνει ικανός αυτή την χρονιά να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.
Η κουβέντα ότι «ο Απόλλωνας θέλει τον Γερμανό του» γίνεται όλο και πιο έντονη και όχι άδικα με αφορμή τον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού του Τσόρνιγκερ σε συνάρτηση με τις προηγούμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων με Φέρνερ και Στάνγκε στον πάγκο.
Απόλλων: Το «παλεύει» ο Τσόρνιγκερ – Δεν έχει το απεριόριστο… | Goal News Cy
Ο προηγούμενος Γερμανός προπονητής που πανηγύρισε πρωτάθλημα με τους «γαλάζιους» το 2006 Μπερντ Στάνγκε μίλησε στο Balla.com.cy κληθείς να σχολιάσει την ατάκα «ο Απόλλωνας θέλει τον Γερμανό του».
Χαμογέλασε μόλις του είπαμε την ατάκα και απάντησε: «Ναι, αλλά τώρα δεν τους λείπουν ούτε τα χρήματα. Μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αυτό πιστεύω για τον φετινό Απόλλωνα».
Για τον συμπατριώτη σας προπονητή του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ τι έχετε να πείτε; «Προέρχεται από μια ομάδα όπως την Λειψία. Από την παρουσία του εκεί τον γνωρίζω και μου αρέσει η φιλοσοφία του. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με υψηλό πρέσινγκ και αυτό μου αρέσει πολύ».

Χρίστος Χρίστου