Πατατράκ στην Σλοβενία για την Τότεναμ! Οι Λονδρέζοι γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την Μούρα, η οποία πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο φετινό Europa Conference League, και υποχώρησαν στην τρίτη θέση του 7ου ομίλου, πίσω από Ρεν και Φίτεσε, κάτι που σημαίνει πως βρίσκονται σε μειονεκτική θέση στη μάχη της πρόκρισης ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 11′ χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Χόρβατ ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια ενώ στο 32ο λεπτά τα σπιρούνια έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σεσενιόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Χάρι Κέιν ήταν εκείνος που έφερε στο ματς στα ίσα στο 72ο λεπτό, όμως ενώ φάνηκε πως το γκολ αυτό θα ήταν αρκετό για να ξελασπώσει τους Λονδρέζους, ήρθε το γκολ του Μαρόσα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, στην τελευταία φάση του αγώνα, για να χαρίσει μία ιστορική νίκη στην Μούρα και να επιφέρει μία ταπεινωτική ήττα για την Τότεναμ που χρειάζεται τώρα μόνο νίκη στο “Tottenham Hotspur Stadium” επί της πρωτοπόρου Ρεν (έχει εξασφαλίσει πρόκριση) για να έχει ελπίδες εισόδου στην επόμενη φάση (την ίδια ώρα η ισόβαθμή της Φίτεσε θα υποδεχτεί την Μούρα).

Όσον αφορά στα υπόλοιπα απογευματινά ματς, η Φέγενορντ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση με το 2-2 κόντρα στην Σλάβια στην Πράγα για τον 5ο όμιλο, ενώ στον 8ο όμιλο, Βασιλεία και Καραμπάγκ μοιράζονται τη πρώτη θέση με 11 πόντους και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση και την αυτόματη πρόκριση στους “16” την τελευταία αγωνιστική, έχοντας αμφότερες εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους συνέχεια.