Το παιχνίδι με την Γάνδη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League στο ΓΣΠ απόψε στις 10:00 (Cytavision Sports 3/Live balla.com.cy) δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την Ανόρθωση  κόντρα στην ποιο ποιοτική ομάδα του ομίλου αλλά η «Κυρία» επιβάλλεται να το παλέψει.
Είναι η ευκαιρία με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο να διασκεδαστούν σε κάποιο βαθμό οι εντυπώσεις από την ήττα από τον Ολυμπιακό, να κατευνάσει κάπως η μουρμούρα και να ηρεμήσει η ομάδα ενόψει και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.
Συν τοις άλλοις με ένα θετικό αποτέλεσμα θα μπουν και χρήματα στο ταμείο της ομάδας, ενώ είναι και το θέμα του γοήτρου. Σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι το καλύτερο να κλείσει η Ανόρθωση έναν όμιλο στην πιo εύκολη διοργάνωση της UEFA χωρίς νίκη και απομένουν δύο ευκαιρίες για να το πετύχει αρχής γενομένης από την σημερινή.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι απουσίες είναι γνωστές και αφορούν τους Μάριο Αντωνιάδη, Κωστάκη Αρτυματά, Νίκα Κατσαράβα, Κάιλ Λάφερτι, Ανδρέα Αβραάμ και Νίκα Νίνουα. Επέστρεψε στην αποστολή ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς.
Η πιθανή 11άδα είναι η ακόλουθη: Τζουρ, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Αραγιούρι, Κορέια, Χρυσοστόμου, Μπουσουλάτζιτς, Ιωάννου, Χριστοδουλόπουλος, Χριστοφή, Ουάρντα