Δεν της έφταναν οι δεδομένες απουσίες των Σάντος και Μεντόγιεβιτς, στην ΑΕΛ έχουν να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα των Ριέρα, Τόρες, Μάζουρεκ και Πελέ ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ. Αν επαληθευτεί το σενάριο να μείνουν όλοι έξω τότε στην ΑΕΛ θα ψάχνουν να βρουν παίκτες να καλύψουν τις θέσεις στην μεσαία γραμμή. Διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή είναι οι Ζτραβκόφσκι, Ρέινολντς και Παπαφώτης.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ βλέπει σε ένα σημαντικό παιχνίδι, να έχει αρκετά προβλήματα και να «πονοκεφαλιάζει» για τις πιθανές απουσίες, πλην των Σάντος και Μεντόγιεβιτς, που όπως προαναφέραμε, είναι σημαντικές. Ο Μηνάς Αντωνίου μπορεί να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου, όμως δεν μπορούμε να πούμε ίδιο και για τον Μεντόγιεβιτς με τα προβλήματα που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προλάβουν κάποιοι το παιχνίδι με την ΑΕΚ χωρίς αυτό να είναι δεδομένο.
Στην ομάδα ελπίζουν ότι η Παρασκευή θα φέρει πιο ευχάριστα νέα σχετικά με τους τραυματίες για να μπορέσει και ο προπονητής της ομάδας να καταστρώσει τα πλάνα του.
Πέραν τούτου η ΑΕΛ, άσχετα με τις απουσίες που μπορεί να έχει, παίζει ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο, το οποίο πρέπει να κερδίσει. Αυτό το έχουν αντιληφθεί στην ομάδα και δεν αποκλείεται να δούμε και εκπλήξεις σε πρόσωπα. Το ντεφορμάρισμα κάποιων μέσα στην ομάδα είναι παρατεταμένο και κακά τα ψέματα, παίζονται αρκετά την Κυριακή το βράδυ για την ΑΕΛ

Αριστείδου Μιχαήλ