Στις προπονήσεις επανήλθαν σήμερα Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Όλα καλά με τον Άνχελ Γκαρσία, ο οποίος ούτε ή άλλως δεν είχε κάτι το σοβαρό μετά τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και είχαμε επισημάνει εξαρχής πως δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας.
Απ’ εκεί και πέρα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Τιάγκο αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε. Δεν φαίνεται να μοιάζει ιδιαίτερα σοβαρό, μολονότι είναι μυϊκό το πρόβλημά του αλλά θα φανεί στις επόμενες δύο προπονήσεις αν τίθεται θέμα απουσίας του από το παιχνίδι στο Τσίρειο στάδιο.
Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει κι ο Νικόλας Εγγλέζου, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ισχύει ότι και για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό -θα φανεί δηλαδή τις επόμενες μέρες αν θα είναι διαθέσιμος. 
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ματ Νταρμπισάιαρ, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.
Ατομικά γυμνάστηκε και ο Γιώργος Ναούμ,
 ο οποίος δύσκολα θα προλάβει. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Επιπλέον επιλογή αποτελεί ο Λουΐς Γκουστάβο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Παρά την καλή απόδοση του Άμπραχαμ στο ματς με το ΑΠΟΕΛ, ο Πορτογάλος θα επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Ανδρέας Βεντούρης